香港有冇人著Human Made?

1000 回覆
50 Like 21 Dislike
我打完地址就賣晒,本來都想入一件Hoddie

我發覺架仔好鍾意買XL / L 著oversize , 次次都係XL比人掃晒先。
好似偏細 所以先要買L or XL 不過寄到黎都要下年先著得
岩岩收到貨,個送貨盒都整得好靚
有冇相j下先
girls dont cry呢d係返貨?
今個星期點解冇新野買
成個盒都印晒心心logo, 入面仲有個A5 印晒心心logo 既file 裝住張單
補貨,第一次出係2月14日,估唔到3月14會再出。
等下次聯承再搶過。呢個系列藍色版本仲正啲,可惜只限京都店抽選入去買

有冇巴打想開返個tg group買賣? 有啲野唔要想賣下
官網停左直送香港

Thank you for your inquiry.

Currently, delivery to China and Hong Kong has been stopped due to the effects of coronavirus.
巴打著乜size? 我M-L
Tee有少少M 有件hoodie S碼買咗返嚟唔啱着
竟然?我都有件貨Hold咗係Soka 3、4日,唔知仲寄唔寄到去香港
唔係好識開grp 睇吓有冇巴打可以幫手https://t.me/wuhanweapon
呢個post好似太舊推唔到?
唔緊要嘅,TG group方便比人夾單同賣野。
平時就繼續係度傾
邊間舖多human made 貨?
想買最近件奶茶tee
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞