[Lovelinus] LOVELYZ 討論區 [12] Queendom 我梨我驕傲 智秀劇走花路!

1001 回覆
15 Like 10 Dislike
「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国

仲爭萬一咋
KEI 把聲真係一聽就知係佢黎
準備左2份小禮物5日後分別比送比2個男人
GAY
咩2個男人
我徐套戲個2個啦梗係
少少心意
所以係一人做兩角
兩個調轉身份
兩個都有仔溝?
一個Coffee shop part time 多恩(類似啦) 一個出道5年既明星 金星(差唔多啦)
調轉身份過7日..普通人去左做明星, 明星去左做普通人
跟著金星(姐係多恩)就比個帥哥溝 預告都有得睇 我都無謂講太多 仲咀埋
啊多恩(姐係金星) 睇預告應該到個coffee shop條仔溝佢..
有2個男主 我都無謂講太多..
頭先禾徐vchat 心好痛

呢個痛d,果陣喊左
有無翻譯
有自動翻譯 不過就咁睇都唔係好睇唔明
岩岩爬完文

成個vchat一開始講拍戲d野 話一人分飾2角其實有d攰 不停咁換妝 幾乎無休息 但好多謝導演同其他演員既幫助 然後講緊現實智秀比較似多恩 但同金星都有好多相似既地方

又講會學車定學緊車有機會vlive會開asmr直播因為有其他成員做緊電台所以應該無得做電台

之後又係queendom la 唔好理黑粉之類果d 好似係 最後請大家支持金志妍solo

等大神補充

cry 同首雨好正
11月有我洙正同梨子嘅地鐵生日應援
到時大家多多支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞