方丈報:荃灣男浮屍身份曝光 28歲仔疑官司纏身跳海亡

785 回覆
105 Like 477 Dislike
收皮喇分化撚
我唔會因爲炒就唔理任何有懷疑嘅案
死咗成個禮拜都唔摷佢嘢唔搵
等到有狗上門就一推開門就有張發光遺書
你解釋到預言po我即刻收皮
係你話完
呢個已經講左話唔係
右圖手足安全
解唔解釋我就唔知既 但係比我做就一定唔會做到咁揚囉 一條友死 要經過幾多人啊 個個㩒得住把口? 何況你地講緊既唔只一人死喎 我淨係知呢啲小小野就整到有班無腦既就左疑右疑 可能果小小野係人地特登放出黎既tim
生存係地星咁多年,最多聽聞飲醉,體力不支或農歷七月份嗰啲囉,跳海自殺真係少之又少,屈大夫囉!
Exac7ly ,炒得車多,就好似郎來了咁,最後係真無人會信。
同案仲有另一個被告 有冇辦法搵到佢出黎講關於咩案
有朋友喺fb出post話係死者嘅女朋友,話死者自殺唔關831事,不過唔知真假因為唔熟

但11年兩隻手係唔同方向,他就在同一方向

恐怕就算唔係POPO做都肯定係被人仇殺
咁係咪乜嘢都信就係最好
太子冇死人
後巷只係踢黃色物體
扣留時禮貌對待, 日日魚翅撈飯
捉親都係罪犯

一單你可以話冇嘢, 十單你可以話唔關事
咁廿單三十單點計

你估大家唔想做港豬咩
係政府信用破產先令大家樣樣都唔信
今日你唔指出問題唔發聲, 總有一日到你身上
就唔會再有人為你發聲
我都咁諗
反而班強姦犯要收買一個洗黑錢既人返大陸著草真係唔難
死者流哂血同抱手都仲未解釋到
如果佢一開始就同傳媒講話死者係個洗黑錢既人
咁真係會令到我地向哩個方向搞到炒哂車
再搵成班五毛上黎一早係咁帶口風話我地會炒車
即報即搵 咁咪香港咪冇失蹤人口
失狗失貓都唔駛重賞啦
佢女朋友去左邊?講兩句我就信?邊位?
然後搞到我地真係覺得自己炒哂車
最後冇人去查
依家你哋每一單都唔信㗎啦
放心,到搵到証據先話你知
麻煩曬,唔使幫手再推了
係。
易家呢個時勢

反送中既陣形有邊個唔憎到d黑警仆街?

唔會懷疑係popo做?

自己係反送中就即係出黎澄清話唔關事

咁即係間接幫黑警脫罪

唸都唸到無可能
你諗
點解啲強姦犯要咁快搵咁多料出黎?
如果佢殺左人
會咁好死話比你知個死者係邊個?
寧願炒車都要單單check
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞