發夢噴黑狗車擋風玻璃

664 回覆
880 Like 10 Dislike
從揸車身上獲取身份認同同埋歸屬感
一個男人要幾可憐先要淪落到咁

https://t.me/youarenotalonehk 被捕人仕關注組
一開始啲漆彈大作戰唔見曬
因為狗狗升級太快
好勁啊ching,想幫你含
正常車有水撥喎
睇佢打字都覺得佢唔會有朋友真係好耐無見過呢種人了
Block左佢啦,上次睇另一個post先見佢又係咁同人嘈
引戰狗黎
So?
咁你明知你又講黎做乜9
我仲以為係潮文,諗緊自己係咪真心左
起起底睇佢呢條友不嬲講野好撚無禮貌
同埋開親post都講廢話無乜人理
大家可以當佢透明唔駛幫佢搵存在感
聽講好多人自駕遊唔識自助入油,香港油站俾人服侍慣。莫講話打開車頭蓋睇嗰啲… 請教下車友,你哋換軚係點學番嚟?
樓主brainstorm 緊既野關識揸車咩事?
On9,宜家你叫人學嘢唔使同佢講點解要學?咁我宜家叫你去學非洲話,你快d去學啦。
我問你,你點知無用。
為咗去噴黑架車走去學揸車使唔使啊,ching門俾d建議咪夠lor,我殺人使唔使去做個特工先啊。
咪係講返正文啦
屌咪撚覆個on9仔啦

教人仲要好似好撚威咁叫人學多樣野

自己學下收皮唔好咁on9啦 依加人地又唔係要你教車
試想像,幾十架狗車高速行駛前往鎮壓。突然,最前架車擋風玻璃黑晒,即刻扭軚剎車,後面幾架車收制不及。狗慌忙落車,同時幾十個魔法瓶從天而降

利申科幻小說
戇撚鳩鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞