九龍灣已經有人清緊連瀧牆

308 回覆
119 Like 8 Dislike
Brexit都係靠呢招食糊!
【眾籌 Youtube 廣告】 本地文宣 : 多媒體廣告 https://lih.kg/dRrFcS
呢張圖可以用黎做下文宣
呢d 叫清潔?
由佢地清啦 反正啲資料都係時候要update 下喇

撕完又唔掉,罰千五架
知道咩事當睇唔到啦一定
咁係清潔?
今日唔好俾清連儂牆spin走 做完主線返自己區先補血
各位手足,一定搵定逃走路線。
目標:0被捕
企位留定空間俾前線退。
封站走唔到就係個區留一晚再算。
不被捕,不割蓆
頭先大聲叫咗佢地執埋地下啲垃圾先好走
希望可以可以幫手一齊舉報清連燶場幫人違反逗留條件

打入境處 2824 1551 舉報

講三個重點
1. 操普通話/不流利廣東話
2. 聯群結隊/有帶領人
3. 有統一/共同目的
我而家好懷疑佢地打黑工

無論佢地收錢定唔收錢 只要係旅客身份都可能犯法
唔信自己睇下面

Cap115A
2. Conditions of stay
(1)Permission given to a person to land in Hong Kong as a visitor shall be subject to the following conditions of stay—
(a)he shall not take any employment, whether paid or unpaid;
可唔可以清得乾淨d呀 成地垃圾 愈搞愈唔乾淨
唔駛理佢哋
[FAKE NEWS之害] 《暴政》作者:提防信任崩潰時 專政由我們建成
https://lih.kg/1584033
唔撚洗執翻掉啊
有啲收尾好冇啊
on9
我入咗幾蚊一毫子
其實由得佢地清,都講到明長期戰
成班冚家產
佢地咪清已經印定文宣今晚貼
多謝廢老們既努力 可以俾我哋貼返啲新文宣
721 831
粉紅色裙果隻撕紙狗啱啱跟咗狗狗上狗車
啱啱同事同我講佢返工個陣出油麻地a2出口對面行巷仔出去個時見到有架手推車入面全部都係鐵通
大家要小心啲
要唔要開po 找人幫手貼?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞