香港獨立討論區

638 回覆
230 Like 20 Dislike
左膠成日攻擊獨派 理由就只係冇論述
冇論述?我地就整個論述出嚟!

我地一齊討論如何獨立 一齊做實事
我覺得香港人嘅民族意識太薄弱 大中華花毒未退
支持港獨
諗下如何係有限度嘅自由下慢慢碌大獨立呢個波
而家俾我地獨到都冇用,只會由反對黨變成建制嘅一邊。
堡主過左黎未
香港獨立

老實講 我覺得獨派仲要靠左膠滾大佢 例如左膠遊行 最好有二次佔領 每次都要失敗同失敗 迫人覺醒壯大獨派

獨派仍要靠左膠 慢慢食住佢同騎劫
請大家一齊keep住推同討論

希望香港獨立成為事實

老實講 我覺得獨派仲要靠左膠滾大佢 例如左膠遊行 最好有二次佔領 每次都要失敗同失敗 迫人覺醒壯大獨派

我都覺得要靠左膠滾大,重點培養香港民族意識,只要冇民族意識,佢點染紅,點踐踏制度都冇可能同化。

我都覺得要靠左膠滾大,重點培養香港民族意識,只要民族意識,佢點染紅,點踐踏制度都冇可能同化。
香港獨立係歷史必然進程
獨立
算唔算係ios獨立論壇
少d樹敵
多d結盟
少d內鬥
多d合作
算唔算係ios獨立論壇

連尼住話好快有an版

我就兩邊都有用

我都覺得要靠左膠滾大,重點培養香港民族意識,只要民族意識,佢點染紅,點踐踏制度都冇可能同化。

最on9嘅係 要左膠信你係同路人好難 要佢地覺得你係鬼就易過乜咁
香港獨立不是夢
先講下我認為獨派最近要做啲咩

我覺得暫時有兩樣要先做的
一:造王
雖然造王絕對唔係好事 但香港人唔可以冇信仰冇偶像 造王可以令行事更有組織 獨派有召集力 歴史上唔少革命家都係人地造出黎

但我地要小心造王 人選唔啱就仆街 因為一有光環 王就好難控制 所以要小心挑選同搵方法牽制佢

二:建立形象
獨派形象近來極低落 我地要搞返起佢 例如要左膠式播獨 或者靠民生事件吸民望

大家一齊傾下補充下
我覺得都係好似陳浩天咁教育著手會好d 但論述就加油慢慢諗
咪on9啦,香港冇可能獨立

最緊要保住人腳,做好教育同論述,比香港人見到具體既前途
有生之年希望見到香港建國

論述好龐大 要搞掂香港人民族意識先有基礎 相信我地可以出到一份力
有生之年希望見到香港建國

可以嘅

論述好龐大 要搞掂香港人民族意識先有基礎 相信我地可以出到一份力

所以最後都係回歸番國師本民族論做基礎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞