連登好撚廢呀 英文文宣/新聞乜都冇

28 回覆
9 Like 0 Dislike
近幾日被自殺資料

有外國fd問我
有冇啲明確啲嘅資料 stats etc
佢哋睇得明嘅材料
我一張都搵唔到佢哋睇
就算到都係廣東話

連隔離海台灣人都睇唔明呀

全部數據都係圍爐打飛機

有冇對外嘅新聞網呀
有冇英文材料呀
連登IG page做咗幾日英文
又變返晒廣東話字

再唔係佢哋就睇CNN /SCMP洗腦
點贏呀

人就係懶鳩
有啲嘢唔喂埋落口佢哋唔會睇
有冇英文IG /FB專頁做重要資料整合

唔係要文宣
係缺平台呀
開個IG/DB page密集式更新新聞啦好嗎
標題有啲錯
唔係欠缺文宣
係冇平台呀屌你個肺
叫人做係舒服既
咁唔該晒你啦,我都想要,做完放上嚟啦,Thanks
TG grp 有英文文宣台㗎 係你自己冇join 啫
【9.23~9.27】全球「反共」聯軍來了我帶路!快閃式萬國「民主」旗號召世界
https://lih.kg/eccnjS

由於香港身為東道主倘若因為任何原因而令到遊行人數小得難睇, 是不理想的!

同埋我寧願10.1國殤打到拆天就最好啦當然大家請記著呢日唔是End-game 由美帝反共眾議員可以見到場戰爭並非一朝一夕 失去所有勇武運動將難以持續

大家講到星期日9.29是全球性, 單靠香港人文宣團隊twitter retweet比當地人是難以收到巨大宣傳效益

唯有無比juicy方法去呼喚他國人民, 同埋件事夠juicy外國媒體先會幫你免費頭版

【9.23~9.27】全球「反共」聯軍來了我帶路!
集合時間:1930~2000
遊行時間:2000~終點和平散去 (預計9點前行到遮打即龍頭散去)
舉行日期:9月23日至9月27日晚上快閃式遊行
遊行路線:修頓球場 至 遮打花園
注意事項:遊行完就即時由中環遮打盡快散去!不起衝突!人小就行行人路
衣著:遊行時黑色, 前往及離開時非黑色
快閃遊行目的:號召全球「反共」聯軍同時響應9.29大遊行, 盡可能與香港同步舉行!

利申:是次遊行屬自發性質, 沒有不反對通知書
講到反共你走去申請唔好傻啦

我主張每晚均可見到頭60名民主國度
只要有60位手足舉60支旗個畫面已經夠晒Juicy
首先你話該國家一直龜縮有咩撚用,舉嚟把撚啊
但是9.29反共大遊行號召目標是各國人民,
如果我地真是連續一星期舉民主國家國旗, 當地右翼會相當自豪,
同埋每晚我地可以twitter開放檢討比各國人民知道其國旗在香港揚起以打倒中共
佢講得自己啱呀,人就係懶鳩。
我記得有手足有做緊翻譯po既野 不過我搵唔返個post
我可以幫手
但係一日訊息量同新聞咁多
我邊有咁多時間mon晒 post再即刻翻譯

之前話喺連登整個英文台又冇人濕
[國際戰線] 即時英文翻譯文宣,快啲同我share出去!
https://lih.kg/1548174
我揾唔返個英文文宣link 塞尻住佢把口

同埋樓豬唔好做伸手黨 要入TG grp 就自己係連登揾link
我知有group
我都有入
但係唔係下下當我要畀fd睇
要喺個萬人gp度海底撈針掛

畀一個page佢哋follow 唔好
你都識講要搵返條link幾難呢

我就喺個gp度
同埋我唔係單單要文宣圖
係真係要有source 有文字
自從之前太多fake new 圖
班fd開始唔信我講嘢喇屌
咁你咪自己搵資料組織囉,你話好辛苦嗰啲嘢都係要人做咗先㗎喇。

我班fd話一搵就搵到呢個
仲send埋畀我睇
一早upvote 咗

喺外國問人
人哋只係知道protest 咋
反應:not good
佢哋又唔識搵正確資料
乜都唔知
成個google一個正常嘅網都冇
搵埋搵埋又係啲SCMP黨報
喺啲文宣gp叫一齊搞又冇人濕
個個都活喺溫層打飛機
近呢兩個月好弱,以前好多人推行動post,而家………琴晚中環人鏈一個熱門都冇。
個個都以為勝利在望
啲戰術post冇晒
何妖畀唔畀人搞
啲狗嘅婚禮
真係唔撚想知
關我撚事咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞