[停止fake news]重整國際文宣,重新集火真核彈

102 回覆
69 Like 1 Dislike
優先搞有證據嘅
係呀,國際政府都要睇當地民意, 如果民意唔支持, 國際政府想出手都唔係咁易, 所以我地唔好俾民意逆轉, 大家繼續努力!
【9.23~9.27】全球「反共」聯軍來了我帶路!快閃式萬國「民主」旗號召世界
https://lih.kg/eccnjS

由於香港身為東道主倘若因為任何原因而令到遊行人數小得難睇, 是不理想的!

同埋我寧願10.1國殤打到拆天就最好啦當然大家請記著呢日唔是End-game 由美帝反共眾議員可以見到場戰爭並非一朝一夕 失去所有勇武運動將難以持續

大家講到星期日9.29是全球性, 單靠香港人文宣團隊twitter retweet比當地人是難以收到巨大宣傳效益

唯有無比juicy方法去呼喚他國人民, 同埋件事夠juicy外國媒體先會幫你免費頭版

【9.23~9.27】全球「反共」聯軍來了我帶路!
集合時間:1930~2000
遊行時間:2000~終點和平散去 (預計9點前行到遮打即龍頭散去)
舉行日期:9月23日至9月27日晚上快閃式遊行
遊行路線:修頓球場 至 遮打花園
注意事項:遊行完就即時由中環遮打盡快散去!不起衝突!人小就行行人路
衣著:遊行時黑色, 前往及離開時非黑色
快閃遊行目的:號召全球「反共」聯軍同時響應9.29大遊行, 盡可能與香港同步舉行!

利申:是次遊行屬自發性質, 沒有不反對通知書
講到反共你走去申請唔好傻啦

我主張每晚均可見到頭60名民主國度
只要有60位手足舉60支旗個畫面已經夠晒Juicy
首先你話該國家一直龜縮有咩撚用,舉嚟把撚啊
但是9.29反共大遊行號召目標是各國人民,
如果我地真是連續一星期舉民主國家國旗, 當地右翼會相當自豪,
同埋每晚我地可以twitter開放檢討比各國人民知道其國旗在香港揚起以打倒中共
pish
Bump
善用 我傾向相信有死到人
【9.23~9.27】全球「反共」聯軍來了我帶路!快閃式萬國「民主」旗號召世界
https://lih.kg/eccnjS

由於香港身為東道主倘若因為任何原因而令到遊行人數小得難睇, 是不理想的!

同埋我寧願10.1國殤打到拆天就最好啦當然大家請記著呢日唔是End-game 由美帝反共眾議員可以見到場戰爭並非一朝一夕 失去所有勇武運動將難以持續

大家講到星期日9.29是全球性, 單靠香港人文宣團隊twitter retweet比當地人是難以收到巨大宣傳效益

唯有無比juicy方法去呼喚他國人民, 同埋件事夠juicy外國媒體先會幫你免費頭版

【9.23~9.27】全球「反共」聯軍來了我帶路!
集合時間:1930~2000
遊行時間:2000~終點和平散去 (預計9點前行到遮打即龍頭散去)
舉行日期:9月23日至9月27日晚上快閃式遊行
遊行路線:修頓球場 至 遮打花園
注意事項:遊行完就即時由中環遮打盡快散去!不起衝突!人小就行行人路
衣著:遊行時黑色, 前往及離開時非黑色
快閃遊行目的:號召全球「反共」聯軍同時響應9.29大遊行, 盡可能與香港同步舉行!

利申:是次遊行屬自發性質, 沒有不反對通知書
講到反共你走去申請唔好傻啦

我主張每晚均可見到頭60名民主國度
只要有60位手足舉60支旗個畫面已經夠晒Juicy
首先你話該國家一直龜縮有咩撚用,舉嚟把撚啊
但是9.29反共大遊行號召目標是各國人民,
如果我地真是連續一星期舉民主國家國旗, 當地右翼會相當自豪,
同埋每晚我地可以twitter開放檢討比各國人民知道其國旗在香港揚起以打倒中共

同意
可以講多d大家都認同嘅普世價值
Democracy freedom human rights呢d都係會引起共鳴嘅字眼
講左好耐啲人都唔識善用不推文回覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞