★J慧中時間又到了!(86) 冇圖

1001 回覆
2 Like 11 Dislike
咁U去測試windows 10 update之後嘅bug, 比較重要,搞掂回報再去搵iOS嘅bug
ipad no ios13

ipad ----ipadOS(1 Oct)
iPadOS 好似iPad Pro先有? 唔肯定
all ipad
dont like play win
window可以屈你d組合,姓賴

ios 冇得屈,可以死銳
蓋老闆order , no excuse , Cisco VPN Client 連接唔到,U必須全力以赴
hk no IT

hk No LAW

hk no work
珍惜做slave

有無人有留意「珍惜香港呢個家」廣告
https://lih.kg/1577203
茶記朝早廢老聚登光明頂議論天下大事,早兩日嗰兩條六條幾嘅廢老,一個自稱開夜,9成看更,另一個自爆撈酒樓企堂,摺咗,失業中

屌佢老味三十三蚊早餐都嫌貴,同U一樣打賞大媽一嚿水比唔赤
is ur duty
"美國佬呀 鬼佬呀 邊有咁好心幫你吖"

"講到尾呀 你咪又係黃皮膚黑頭髮 就係中国人!"

基本上得呢2個Point
你底厚就移到

我就眞係焗住係度
不過講真
除咗醫生6C嗰啲
去到歐美想維持原來社會地位是好難
文革Feel
去低收入國家可能仲好
走咗先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞