★J慧中時間又到了!(86) 冇圖

1001 回覆
2 Like 11 Dislike
when all drop to$0

1478 rise to $100

OH NO

WE ALL BECOME POOR

ONYL 老猫 RICH
TG肥清,可能有得救
just joking
why so early? 橫掂wake up咗,早啲過去xocat standby,順便睇吓有冇copy 漏牙中圖
【光復屯門】屯門大媽歸位 酒樓開P求包養 呃盡阿伯
https://lih.kg/1580029

old cat 咁樣敗晒果4000蚊
酒樓包場理得佢吖,其實而家屯門公園一樣有,只係細聲咗冇咁騷擾同著得保守咗

有老貓呢類型廢老,冇得搞,有需求有供應
講勇武,邊個夠1478勁

其他股票全部藍絲垃圾廢老style
老貓都幾廿歲人

由佢啦
諗緊好唔好去軟件台寫個VPS教學,用最冇麻煩嘅Docker搭VPN同Proxy,基本上唔使點識設置都做到,今朝手痕買咗個SG嘅KVM VPS一年,promo期2嚿水港幣唔使,512M Ram 5 GB SSD儲存空間加1000GB流量,ping 係43ms,快過美帝嗰個

或者下星期去完旅行睇吓點
trap
none will watch

hk noIT
gphone好撚勁

好少佢年紀果陣只懂打J
好似
日日去睇$30睇到笑
no

軟件台有巴打買商業VPN share account比連登仔用,我睇唔太好,佢入過嚟搵U,教人搭好過咁share,四獸對lihkg有貢獻,高汁post,唔係U

想買幾年 VPN 再免費 share 俾人,有冇咩要注意?
https://lih.kg/1574287
你而家咪又係淨識打J
老貓根本由廢青到廢老對社會對lihkg都冇貢獻
no lazy ,work
咪係

老貓仲成日笑00後唔識用火柴之類

唔通原始人又笑佢唔識鑽木取火咩
游b say is健康的

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞