每區黨鐵站要人 6:30 6:30 6:30

359 回覆
225 Like 6 Dislike
一定好多便衣狗跟蹤前線
要人做掩護
我都踢拖出緊黎啦,要人啊
一定有
見到唔對路向我地跑啦
我會幫手擋架啦
push
踢拖落街 睇水救人
gastby冰紙巾 洗藍汁
push
接放學呀
落街啦街坊們
要點做?
幫推
未爛未拆 咁樣入!
千祈唔好以為得果幾蚊車費對黨鐵係不痛不癢 只要有200萬人都肯持續做 黨鐵實仆街
差你一個咋 加油!

[制裁黨鐵] 低調跳閘方法 必定通關
https://lih.kg/1524993

花式!

@期望連仔幫手壓制fake news
@上連登要用多用腦!
預備大型商場不合作運動:
齋睇唔買,儲多d錢;人多自然塞
連儂牆戰線不能倒!修建連儂,有你有我

考驗毅力與堅持做更具價值嘅野
#離開同溫層,接觸各種人,理解佢地嘅想法,將不支持我們的人轉為支持我們!這是成功的方法!

抗爭/革命搞十年八載唔出奇
衛城革命,生活抗爭;拖垮邪惡、打倒腐敗;
每日任務:
1. 優先幫襯良心商店
2. 抵制「邪惡」「無良」的商戶,例如cctvb廣告、黨鐵商埸、黑社會、打壓員工的店鋪,減少淘寶
3. 免費港鐵(注意安全);二人同遊,一人免費;買平飛;長者八達通
4. 夜晚十點咆哮!(改9點會少好多人)
5. 健身+運動,身體健康,鬥長命
6. 每日一post,社交媒體戰(Twitter, IG, Facebook, Reddit) #HongKongProtest #Chinazi
#FreeHongKong #HongKongProtests
Twitter 共識頻道 https://t.me/twittermansyunzou
7. 不要說推,試著copy and paste呢段嘢
8. 保持獨立思考,分析能力level up,冷處理fake news/ rumour 、五毛分化post

每星期任務:
1. 低消費,高儲蓄;罷買Bye Buy Day:星期日、星期五(唔買非必需品)
2. 做孝子救港,關心下老母老豆老人家,自己老母自己救
3. 去連儂牆貼3張文宣,輸出革命思想

每月任務:
1. 出糧換美金、買美股,MPF轉美國
2. 搵多一個人參與
3. 關心社會、陪審員、派傳單、放映會
或者做唔足,但我會堅持到尾;Best effort,你呢?
Version 2019.09.14
睇水姐,附近有冇狗車,有冇大量狗,或可疑似狗臥底嘅人
出黎嘅人,就睇會唔會有人跟住佢地
可去堅尼地城
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞