唔好再呃9人 今日多人到仆街

295 回覆
2512 Like 28 Dislike
街都冇上就話少人

一定有80萬起跳
呢個真 就係要我地頂住無不反對
話比佢地知 我地唔怕 人多怕咩
呢班人先敢出番黎
今日都無遊行,啲人去行街買嘢姐
今日冇封路 地方大左 緊係覺得少人
今日係無不反對
即係出得去既都係核心深黃
和理非見到不反對咁多人出都無事 下次就會出
慢慢來 俾和理非升級
71 嗰日好似話43 萬?
今日肯定多過上面個數好多
邊度少
已經比預期多好多
認真,今日大家都係行街,冇警渣會玩野閘鳩住就自然唔會迫,今日應該都有一球人
七十萬 行得快唔代表少人
57萬
80至100真係應該會有
商場 行唔到
都在場嘅只會係有心人
都唔撚明你散播失敗jm9
係咪咁樣就贏到?
屌曬佢嗰班熱狗迷雲黨,CLS,成班友日日乜都屌一餐,講到自己幾撚把炮,又唔撚出嚟行,但又話自己先可以令到香港獨立,正一食屎狗
將黨鐵高層加入去制裁名單入面!
記得一定要入返email認證
https://petitions.whitehouse.gov/petition/please-include-top-managements-mtr-corporation-limited-hong-kong-human-rights-and-democracy-act
未爛未拆 咁樣入!
千祈唔好以為得果幾蚊車費對黨鐵係不痛不癢 只要有200萬人都肯持續做 黨鐵實仆街
差你一個咋 加油!

[制裁黨鐵] 低調跳閘方法 必定通關
https://lih.kg/1524993

花式!

@期望連仔幫手壓制fake news
@上連登要用多用腦!
預備大型商場不合作運動:
齋睇唔買,儲多d錢;人多自然塞
連儂牆戰線不能倒!修建連儂,有你有我

考驗毅力與堅持做更具價值嘅野
#離開同溫層,接觸各種人,理解佢地嘅想法,將不支持我們的人轉為支持我們!這是成功的方法!

抗爭/革命搞十年八載唔出奇
衛城革命,生活抗爭;拖垮邪惡、打倒腐敗;
每日任務:
1. 優先幫襯良心商店
2. 抵制「邪惡」「無良」的商戶,例如cctvb廣告、黨鐵商埸、黑社會、打壓員工的店鋪,減少淘寶
3. 免費港鐵(注意安全);二人同遊,一人免費;買平飛;長者八達通
4. 夜晚十點咆哮!(改9點會少好多人)
5. 健身+運動,身體健康,鬥長命
6. 每日一post,社交媒體戰(Twitter, IG, Facebook, Reddit) #HongKongProtest #Chinazi
#FreeHongKong #HongKongProtests
Twitter 共識頻道 https://t.me/twittermansyunzou
7. 不要說推,試著copy and paste呢段嘢
8. 保持獨立思考,分析能力level up,冷處理fake news/ rumour 、五毛分化post

每星期任務:
1. 低消費,高儲蓄;罷買Bye Buy Day:星期日、星期五(唔買非必需品)
2. 做孝子救港,關心下老母老豆老人家,自己老母自己救
3. 去連儂牆貼3張文宣,輸出革命思想

每月任務:
1. 出糧換美金、買美股,MPF轉美國
2. 搵多一個人參與
3. 關心社會、陪審員、派傳單、放映會
或者做唔足,但我會堅持到尾;Best effort,你呢?
Version 2019.09.14
100 萬、200 萬、55 萬、43 萬?
真係好多人架
今日好多人囉

係無封路好順暢步速快咗但銅鑼灣都塞爆
不知幾撚多,行到中環轉番入金鐘,仲見對面行緊去中環,無出黎既冷氣撚收爹!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞