今集杜汶澤會客室 森美講嘅嘢係好有深度 非常值得一睇!

304 回覆
989 Like 13 Dislike
樓上究竟有幾多人係日日有聽 藍都講得出
黃就一定黃
反而係驚事業先要忍住口
但又漏左啲黃口風出黎
721 地平說 平時聽節目 有睇佢ig 都知咩事
反而上面個skr帶緊風向就似森美驚俾人知自己黃
混淆緊視聽咁
其實森美係藍係黃 都唔緊要 大家唔使為左佢有咩政見鬧到面紅耳赤

重要係佢願意係呢d大市大非企出黎講句公道說話 好似李嘉誠咁 講句討好權貴既野有幾難

始終佢工作要接觸唔同人 講野要靠近中間派都理解 欣賞下佢講既野啦連登仔 唔好一味叫人歸邊 做人本身就係政治 唔係非黑即白
【一人一信行動】
【一分鐘】
【國際陣線】
【香港人都做到】

請用一分鐘簽份一人一信 form,

逼加拿大政黨系10月大選
承諾譴責香港政府同幫香港抗爭者!

http://bit.ly/CanadaSanctionHK

佢個死人名都弱智過人
我都有睇果段 係幾撚勁
有一期 森美好紅
就係佢拍電影果期
咁有智慧既人
唔會藍啦
森美 好人有好報
一定大步攬過
on9
無證無據
個太skr了 心地唔好
假既屌=
黃就唔會搵鍾樹根, 私煙
佢話佢個仔係藍,同佢相反立場
咁森美仲點會係淺藍呀on9
有班人成日想人格謀殺,無證無據就咪撚屈啦仆街
想搵錢果班就唔會上杜狗節目啦,唔驚死咩
915 銅鑼灣
612 721 811 831cctv
有一家大細要養算係咁 知佢咩立場已經得
Windows Cortana 留名系統啟動,
請勿負評干擾運作。
講緊啊澤
https://lihkg.com/thread/1567102/page/1
[黨鐵封站]避免走難式遊行, 參考番8.5罷工遍地開花
而家次次走難式遊行示威, 遲早趕走d和理非, 越搞越少人

建議參考番8.5罷工遍地開花, 可以先係商場聚人, 之後出去快閃堵路

另外可嘗試100萬人先坐爆港鐵, telegram約定同一時間出站遊行一小時
落車後在站內儲人, 儲滿後就出發, 目標做成各區堵路

一小時後再入番去坐爆港鐵, 無限loop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞