今集杜汶澤會客室 森美講嘅嘢係好有深度 非常值得一睇!

304 回覆
989 Like 13 Dislike
我都同意
依加同以前相比 個渠道多咗好多
有唔少網媒會做二次創作
令唔少年輕人都會以呢個渠道接收政治資訊
lm
P牌仔
今日仲有集會嫁屌你老母 完全冇人提!
噢媽與叻哥
我覺得森美係真正既中立派 佢係訪問都冇乜表態 但起碼佢講野係有深度同聽得出有份智慧係到 唔係一味盲反同盲撐
兩點鐘愛丁堡

今日愛丁堡廣場,中學生集會呀!
https://lih.kg/eavyGS
其實我覺得佢講送個仔去外國讀書而帶出唔可以睇少年輕人志氣同理想
同講父母同仔女既政治觀果度
都係有弦外之音
相由心生
高大大隻樣中上心靚貼地
最理想爸爸
死開啦認得你
永遠分化
唯恐天下不亂
https://lihkg.com/thread/1567102/page/1
[黨鐵封站]避免走難式遊行, 參考番8.5罷工遍地開花
而家次次走難式遊行示威, 遲早趕走d和理非, 越搞越少人

建議參考番8.5罷工遍地開花, 可以先係商場聚人, 之後出去快閃堵路

另外可嘗試100萬人先坐爆港鐵, telegram約定同一時間出站遊行一小時
落車後在站內儲人, 儲滿後就出發, 目標做成各區堵路

一小時後再入番去坐爆港鐵, 無限loop
有良知理性大中華中立偏黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞