陳同佳係咪下個月放監

275 回覆
816 Like 73 Dislike
殺人犯令人佩服?
殺左人仲可以過正常生活?
洗頭艇我出一份錢。
認真 我係佢香港出獄即刻飛去台灣
封佢做大台,
然後再入去坐多幾碌
殺人犯黎嫁喎
臭G累死幾多香港人
一個殺人犯居然係令香港人覺醒的導火線
其實關佢咩事
就算真喺送中過左佢都唔會送過台灣而喺直送支那

到時一定會咁,成班狗保護住
獅鳥陳同佳

點解點多謝個殺人狂
CLS
好大聲咁笑左出黎
我要送佢返台灣
滑坡謬誤
請佢去台灣旅行
邊有可能會接個殺人犯,咪玩啦
潘氏父母自己諗飽佢啦
關我撚事咩

平時就政治既野唔關我事
到個女死左
比777借件事去包庇陳同佳

事後, 開始有人 / 甚至係台灣當局
話比佢知777可以直接送個兇手去台灣
唔需要即時修例
但又唔撚信, 係要信777個修例
仲出面撐人修例

呢d無知父母死得一個女咪算好彩
自己做左半世人都仲咁on99
啱呀
成堆傻尻係到嗌私了
私你老母咩,你又唔係當事人,關你撚事
借貴寶地

https://lihkg.com/thread/1577137/page/1

1)警察衰野太多,好難一張文宣講晒
2)我地前線手足都開始反擊得勁D,反擊畫面又會被現在好落力打國際戰的政府拎黎大造文章,條片正好俾外國能更好地體諒我地
3)更好利用一些震撼畫面或者橋段,收籠外國人心
4)微電影,睇故仔,好多人都會幾OK,有助spread我地情況出去
5)以後我地本地同外國文宣都塞條片的link入去,又或者YouTube channel

但廢J我完全不識點樣整呢D片出來,卡通又好真人又好,都唔識,眾籌也沒experience。所以想集結神力,有邊位兄弟覺得有得諗,就幫手spread出去同用力push,小弟廢J P牌仔自push都做唔到,sosaad。
佢應該吾會估到最後搞到甘
反而我想知佢情敵叫咩名
班人反送中果時佢做緊乜呢
其實畀帽陳同佳戴仲要有埋bb果位先係真正冇名英雄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞