[細思極恐]再有人被被殺

738 回覆
1756 Like 12 Dislike
先唔近近期有幾多離奇自殺、浮屍
就講最近發生一單已經好可疑

https://today.line.me/HK/article/L76Jy0?utm_source=copyshare
女子太和邨墮樓 送院搶救不治

大埔太和邨喜和樓,今日(12日)凌晨1時51分,一名女子被發現由高處墮下,伏於大廈對開花槽上。救護員到場將昏迷事主送院搶救,惟證實已氣絕身亡,警員封鎖現場並登樓調查。其時,5名身穿黑背心的便裝警員,在案發現場出現,惹起事件疑有可疑。

據悉,5名便裝警員剛巧在附近值勤,獲悉有人墮樓故往現場查看。

疑點1
有冇咁啱會有 5名便衣係附近仲要咁快到達現場?
仲要當時已經係凌晨?

疑點2
附近嘅居民完全聽唔到有巨響
相信有試過屋企附近有人跳樓一定會知
因為個下嘅聲係大到就算你訓緊教會嘈醒你

出黎呀 自由閪!

五大訴求 缺一不可

邊有可能咁啱附近有便衣做野 仲要五個咁多
除非係個一區真係有事發生左先會有啲便衣係度行下留意下 好似以前某區有色魔咁 咪會出到便衣 個目的係要扮普通市民黎查案嘛 但都唔會五個咁多嘛
冇錯 成件事完全唔合理
就算唔滅口都一定用左某啲辦法令家屬唔出聲
推房署公開cctv
屋村有cctv查高空擲物!
附近嘅居民完全聽唔到有巨響 大家要為義士發聲
屌 又一單冇巨響跳樓被自殺
有冇巴打熟悉房署程序?我哋有冇方法可以比壓力房署去公開老閉片段?
仲有睇埋大門cctv 5個便衣有冇拎大袋入樓
又係5個,大家記唔記得ssp拉人買雷射筆果陣有幾多個便衣‘做野’?
其實最撚恐怖係咩呢
係依家班警察政府已經唔撚理我地市民係識用腦諗野
喂大佬 你短時間咁多呢啲完全有咁多可疑地方既「意外」發生 點會無人懷疑 仲要依家時勢咁樣
但佢地仍然用呢啲方法黎做野 真係當香港人無到到直頭係侮辱既點
如果之後街坊自己set cam對街有冇得諗? 如果咁啱影到野, 就係核彈黎...
有朋友住呢棟中層 但聽唔到聲

拎cctv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞