除咗攬炒,别無他法。

5 回覆
1 Like 0 Dislike
不得不承認,啲黑警幾其蠢唔晒,除咗得閒無時係記招尻幾下,又係街到仆下咁,啲陰招真係勁。如果佢地係真蠢,一早就會好似烏克蘭嗰啲淨係玩暴力陣壓,係眾目葵葵下打死人,實激到全民民憤,我地仲會好似宜家咁post個嬲嬲就夠?仲會有道德嘅心理關口?仲會有藍屍幫黑警講説話?

佢地就係知你地鐘意fact check,連自己人都信唔過。所以新屋嶺,太子打死人,被自殺 都冇得fc,冇得全信就唔會激到和理非都出嚟做勇武。

佢地做警察要犯案要消滅證據有幾難?就算司法獨立,冇證據一定告唔入,你地仲諗住同佢講法律講法治?
等得到佢比cctv,民事訴訟,當事人出嚟開記招就已經太遲啦!又話唔係可以比佢拖,唔可以變雨傘2.0,咁宜家係做緊咩?

啲黑警一早摸到你地hit and run啲套路啦,我地最叻唔係be water,係出其不意。係做啲佢地冇諗過我地敢做嘅野!

與其等比人打等比人殺,點解唔可以由我地自己控制自己條命!

唔好再呃自己有可能冇死人,有可能冇人被輪姦,有可能唔會輪到自己受害。我地真係真係冇退路,係冇可能翻到去以往幻想出嚟嘅安逸,因為我地已經睇到個現實。

講咗咁多,要講翻我地可以做啲咩。攬炒指,if we burnt, you burnt with us. 前提係我地要有成為焦土嘅覺悟,連覺悟都冇,可謂攬炒。攬炒就唔會再分勇武和理非,只有無法再忍再屈服係強權下嘅香港人。

百萬市民 vs 三萬黑警,點睇都係市民贏,我地一人一拳都打得死佢地啦。你話佢地有武器,係攬炒嘅話我地都可以戴哂所有護具,鐵板,頭盔,甚至武器。如果全世界帶嘅,佢冇可能拉得哂。
你話民意,要忍到幾時,幾多人受害先肯做野?啲狗完全冇事,我地就不停有人死呀!仲未計好多有永久傷害嘅人呀!民意係當其他國家肯幫我地,打國際牌同言論戰先有用,過咗咁耐就算其他國家肯施壓中共都完全冇理,美國嘅話唔理民意佢地都會做野,因為佢地唔係幫我地,只係佢地利用我地去打中共而我地從中都有得益咋,最後真普選,解散警隊都係要靠我地。

所以,要醒覺啦!等黑警激到我地醒覺要等都死幾多人先得,幾時我地做咗被動比佢地撚?
真正嘅勇武唔係見狗就退,和理非亦都唔係一退就退到散哂水!!!

歡迎大家傾下點攬炒法同埋唔認同都可以討論下~無任歡迎~

出黎呀 自由閪!

五大訴求 缺一不可

【捍衛香港 存亡之秋】915民陣遊行攻略
https://lih.kg/1560996
為左殤台個牌為左碗飯,童星老監馮生都要做奶共狗鳥!!!

為紀念燒死林彬而起嘅18樓C座,狗馮既係老監亦負責主要角色,啱啱居然勁做維撚狗,幫狗政Spin話831死人只係街邊八婆鳩吹出黎,又吹香港咁大城市死幾個人點會遮得到!!!

嘩嘩嘩!!我愈聽愈以為轉左俾Mei西監製添!!!

疑點1:

光明正大點解要cap圖唔直接放片?

疑點2:

點解Cap既所有圖都唔見畜聾打人,直播又會見到?

疑點3:

咁撚簡單既事點解要封站兩日?

疑點4:

連721都唔會4個部門一齊見記者,點解831會?

我依家信太子有無辜市民被殺害了

一句到尾啦,係支共命令"止暴制亂"之下,明知一日拖一日尤其頭七都唔交出足本只會愈拖愈亂,咁都唔交你地話點解呢????

加埋依家毛EE爆料,831事件冇人死???

FYI,當晚現場傳第一消息:有人打死人,但唔係香港警察,你話係邊個呢???!!!
幫手推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞