習近平讚揚澳門全面準確理解和貫徹一國兩制方針 展示具有澳門特色的一國兩制成功,證明一國兩制是完全行得通、得人心

267 回覆
21 Like 271 Dislike
幾千萬遊客咪即係幾千萬支那人 澳門咁細去邊都撞到一堆堆支那狗啦
唔係呀,我問你你去邊到先就等於香港深水埗都係咁架,咁係咪代表哂成個香港先,加上澳門細,你可能離遠已經望到啲窮區,所以你咪會有呢種感覺囉
sorry 借位
麻煩未食飯既同我入哂黎!!! 唔準有人餓住個肚!!!

《急推》 前線唔好餓死呀
https://lih.kg/1540938
又唔好咁講,年年都俾人塞幾皮野掩口,福利又好過香港,個個都買得起樓,如果放返係香港咪又係聽聽話話,自由換安居樂業我估香港7成人會唔介意
澳門只係中國嘅一個主題樂園
咁就等於好大陸?咁你去到歐洲啲景點會唔會都覺得好大陸
香港先係
暗示香港套一國兩制唔work
做隻乖狗狗咪甘講囉,主人叫你吠就吠,食就食,唔聽話就話你係破壞我屋企囉。立志做隻好狗,主人幫你開綠燈再封你做至尊狗王,你鐘意做出色既狗咪做囉,咪搞到「人」啦,人狗殊途阿。
我身邊啲大部份都係得特區護照...
兩個都係
澳門就真錢, 香港就數字
兩個都係賭場

成堆支那狗都唔大陸?你無撚嘢啊
我求其up幾個例子都得,民居隻窗出面裝鐵閘,周街電單車,碼頭海關套制服同支那無分別,周街殘體字,廣告招牌全部支那特色設計
珠海等於澳門
可悲
珠海人都去澳門工作
想像下 深圳人黎香港工作
只會係劣化
依家已經有高層係大陸人
當地年輕根本無向上游既機會
個特首係乜水
一人欽點
明白了
好似話一個月射夠21次fb, 大幅度減低前列腺疾病風險
次次講澳門隻澳門狗都出黎吠
陣間又話自己好撚有錢住大屋,有葡藉隨時走
講賭場 恒生指數都係一大賭盤啦 仲有啲衍生產品不計其數 呃到盡集資
非也
你口中嘅港狗點都勇武過你班澳門 keyboard fighter
人地個個葡國人 鬼同你一國
鬼佬:澳門? 邊撚到黎㗎?
習:Good Dog!
澳門政府:汪,汪,汪!
明明得一個候選人 , 咁都唔高票不如死左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞