蒙面法即將上馬

557 回覆
308 Like 283 Dislike
香港需要一場流行性感冒
當場捉到多一條罪咁解
證據確鑿就難打甩過非法集結同暴動既
立得成先講
2.0
佢地個思維真係好on9
你非法集結都係犯法 咪一樣咁多人出黎
從來團結先係最多武器 唔好話多 50萬人都蒙面 你可以點?
同場帶口罩得唔得先?病左想去遊行帶口罩都唔得?
On9思維
痴撚線

未爛未拆 咁樣入!
[制裁黨鐵] 低調跳閘方法 必定通關
https://lih.kg/1524993
學生妹都做到 仲好自然
制裁黨鐵 你我有責

每日任務:
1. 抵制支持「邪惡」「無良」的商店,例如cctvb廣告、黨鐵商埸、黑社會、打壓員工的店鋪,減少淘寶、減少八達通
2. 安全情況下跳閘,免費搭港鐵
3. 夜晚十點吶喊!!!
4. 做運動,身體健康,鬥長命
4. 每日一個post,社交媒體戰(Twitter, IG, Facebook, Reddit) #HongKongProtest
#FreeHongKong #HongKongProtests #Chinazi
Twitter 共識頻道 https://t.me/twittermansyunzou
5. 不要說推,試著copy and paste呢段嘢
6. 保持獨立思考,分析能力level up,抵抗fake news/ rumour

每星期任務:
1. 罷買Bye Buy Day:星期日、星期五(唔買非必需品)
2. 做孝子救港,關心下老母老豆老人家,自己老母自己救
3. 去連儂牆貼3張文宣

每月任務:
1. 出糧換美金、買美股
2. MPF都買美股
3. 搵多幾個人參與
或者做唔足,但我會堅持到尾,Best effort,你呢?
Version 2019.09.06
除左變烏克蘭外,冇其他出路。等個個蒙面攬炒。
破解*
鄭若驊全家無人係美國籍?
烏克蘭禁蒙面法。。
蒙面法係藍絲依D ON9上腦先諗得出

我有病帶個口罩要你批?
鄭若驊必須係人權法案榜上有名
咁就仆街啦
大波驊快啲走,我幫你頂住
去外國啦,走咗唔好返香港,我怕佢會畀人溶咗
笑左
非法集結易打甩
上馬
推行
CLS
咁速龍咪無得蒙面?

歷史一直在重演 烏克蘭係蒙面法實施後 就係開真槍
急不及待想玩玩了
點知成個大陸仔樣
咁蒙面超人變哂違禁品
有無人幫鄭閪驊整制裁資料放入名單
去遊行前先睇醫生,
醫生今次fat fat 了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞