HKCC 2019-20 討論區 [4] 繼續反送中

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
有無人上年報過wine and dine嘅helper
想知pay幾多同埋係咪要返足
自己諗估到話你叻
其實一樣 無話邊個有多啲優勢
yr1可以報E&F/A&F sem1爆4多數都派written test俾你
呢個我唔太清楚多數聽人講city TVB/creative media
我year1報係完第一個sem報?同埋佢應該會派year1 offer黎?咁咪又係晒左一年?
重新識人,有u life
唔需要
唔係啊 要11月報啊 佢會派yr1 offer 我個fd yr1收到offer
其實又唔會話晒多咗年 比較cc yr2係chur好多 有得走好走
*畢竟
咁未出gpa都報得?拎咩條件報
[多圖]垃圾asso Ocamp 表面反送中 實就搵狗仔女做爸媽
攞dse 出左sem 1再up返gpa比佢
三至四月出written test 五至六月出offer
同埋唔好玩啦 year 1收到hku offer仲諗咩曬唔曬一年
何況year 2走三大都好大機會要讀三年 至少ust一定係
有得走好走了
enf/anf senior位各收5個, 比起其他三大算收得少

而且hku 商科senior 雖然係可以兩年走
但係你用cc d科去trans hku d 科
讀番d advanced course 個時其實幾難
year 1 走到咪當打番好個底
中文2咗 係咪剩係入三大先要考番igcse?
咁係咪依家就開始要報 定11月
Main round 截止前報就可以了
好似11月中deadline
Thanks爸打
想擴大wk連儂牆範圍
最好層層有

好唔好
有冇 ching分享下itb點樣攞a+
背曬全部
Project 拎B+/A
Mt 90%+
Mc test 8成up
Exam 85-90%+
學好d excel 同access
ielts8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞