嘩 iPhone 8 個價位正式取代SE

493 回覆
1112 Like 21 Dislike
其實用落真係唔粗
用緊PLUS無悔
取乜代? 只有se 係可以一隻手揸曬。
估唔到咁快就要換電
巴打你真係用過?
光暗根本唔影響個face id

朝早起身個樣那埋一舊的確係唔得
部6s 用咗唔知幾多年,仲好順
不過就算唔得我都會換電繼續屌
有呀 所以 我得閒就會刪晒再入過
發夢之後驚比九咬就del咗冇再整

原本見到個傾錢都好吸引 諗住話可以代se
不過諗返其實班人買se都係貪佢細部
佢上年唔落架冇人買XS
I8 > all
「正視聽」逐點反駁高級五毛龍蝦秋田犬話iPhone有後門
https://lih.kg/1560278
有對比就覺
但係size 真係死症
我手已經大 都覺得大過6 就好難單手用
當年 SE 同 6s 一樣係用 A9, 但 $3488

宜家 8仔得價錢係 $3899, 但得 A11 (降2級)。

有部 iphone 8 外形, $4000 行 A13 先算取代 SE.
幾時先出se2
部5s用咗5年仲要32gb 我都唔知點頂落嚟
真係好唔想轉機但發現開始lag得好勁
Iphone 6想問幾時壞...
買11 face id 比狗周會唔會一開就開到
SE 出之前一日 5s賣緊16GB 3888
的確有喱個可能,SE當年就係喱種產品
3488用最新CPU
補充多少少資料
2015年出6s,當時CPU用A9,而line up有
6s/6s plus (5588)
6/6 plus (4688)
5s (3888)

到2016年3月,iPhone SE 出現
A9 cpu 賣 3488
咁希望se2 出既時候(假設有A13), 8仔仲賣緊 $3899
想要
前幾日去換電因為唔低過80% 所以唔比我換
利申:iPhone 7 battery health 86%
iphone 8其實唔係好大部 一隻手都會揸哂
Plus就話姐
如果比$$,apple 一樣比你換

我 se 粒電打柴,佢 check 完 show 99%, 都是要換。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞