我去咗聯合國人權理事會 發現婦協公然派fake news!!!

1072 回覆
3395 Like 35 Dislike
推一推
DO SOMETHING!!!
推比民間記者會/Gphone, 叫佢地聯絡外媒譴責婦協作為中共爪牙喺UN 散播fake news 誤導世界各國
有冇link比小弟瘋狂retweet
呢D國際戰線要泛民
其實共產黨做咁多野抹黑我地,聯合國果邊除左hocc仲有咩人做野?
屌晒佢祖宗18代啊
國際戰線
請即參與:#wtsappforhk campaign (#eye4hk 2.0)
有twitter既快啲retweet,無twitter既而家開番個

本地線

1. 將警暴,藍絲,官員,議員罪證狂推比警察
2. 為左令每一個負責mon住既阿sir都不愁寂莫,每個人睇番自己生日日子既最後一位數字,揀下表有同樣最尾位數字既電話
3. 有關如何保護自己,請搜尋「太空」等相關字眼

5566 9500
5566 9501
5566 9502
5566 9503
5566 9504
5566 9505
5566 9506
5566 9507
5566 9508
5566 9509

國際線

1. retweet手足既呢條tweet, 記住comment加#wtsappforhk
https://twitter.com/hongkongers8/status/1171379846447919104?s=21
2. 如果你選擇將10個電話重新打一次出黎,記得加+852

好處:
1. 成本低
2. 可以迫大家儲下唔同角度文宣

壞處:
1. 本地線唔會要大家post番個舉報cap圖出黎,少左第二次marketing機會 (which is fine)
2. 外國人參與國際線程度成疑,但我覺得以campaign之名,行宣傳之實。就咁講#chinazi,#culturalrevolution,老實講有d悶。
真係無恥
一定要澄清返
呢啲時候先講
推 cls架
有無一份可以scan上嚟幫呢部中共蟈家機器國際宣揚一下
見到TWITTER已出POST 大家快D幫手RETWEET
https://twitter.com/liberatehkg/status/1171475075842764801?s=20
希望樓主可以做d 野 以正視聽
咁撚夠彊屌你老母!
up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞