原來消防處講大話!!!!!!!!!!!!

2317 回覆
6296 Like 33 Dislike
推爆佢
消防對你好失望
Fact Checked!!!!
幫推
未爛未拆 咁樣入!
[制裁黨鐵] 低調跳閘方法 必定通關
https://lih.kg/1524993

每日任務:
1. 抵制支持「邪惡」「無良」的商店,例如cctvb廣告、黨鐵商埸、黑社會、打壓員工的店鋪,減少淘寶、減少八達通
2. 安全情況下跳閘,免費搭港鐵
3. 夜晚十點吶喊!!!
4. 做運動,身體健康,鬥長命
4. 每日一個post,社交媒體戰(Twitter, IG, Facebook, Reddit) #HongKongProtest
#FreeHongKong #HongKongProtests #Chinazi
Twitter 共識頻道 https://t.me/twittermansyunzou
5. 不要說推,試著copy and paste呢段嘢
6. 保持獨立思考,分析能力level up,抵抗fake news/ rumour

每星期任務:
1. 罷買Bye Buy Day:星期日、星期五(唔買非必需品)
2. 做孝子救港,關心下老母老豆老人家,自己老母自己救
3. 去連儂牆貼3張文宣

每月任務:
1. 出糧換美金、買美股
2. MPF都買美股
3. 搵多幾個人參與
或者做唔足,但我會堅持到尾,Best effort,你呢?
Version 2019.09.06
假消防 真黑警
呢個政府愈來愈恐怖
推撚完未呀屌。。。。。柒撚矇矇食甜筒
我第一個留言已經好humble咁講原意係講消防救護,唔係消防

黃絲本來就比普羅藍絲高質同文明,但係咁簡單清晰嘅事都繼續去煲,只會消耗黃絲嘅credibility,各位請三思

事實上近排唔少黃絲瘋傳嘅嘢越來越藍絲化,跟得足會知邊啲真心邊啲玩膠,但係唔係所有同路人都上連登,莫講話對家,所以有啲渲染請可免則免
2320 到場 (同佢FSD 講嘅一樣, 好似係2317)
俾狗阻住話下面無傷者嘛
PUSH
無句真,fake news 比官方更可信。
之前咪有個手足整左個多媒體同步四格片.睇返果個時間段可唔可以睇到?
屌你老母,消防都講大話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞