咪撚再屌前線,我話你地知今日發生咩事

1736 回覆
7829 Like 52 Dislike
要屌就屌班狗啦
屌前線?傻鳩左呀
多謝前線
Push
不分化
每日任務:
1. 抵制「邪惡」「無良」的商戶,例如cctvb廣告、黨鐵商埸、黑社會、打壓員工的店鋪,減少淘寶、減少八達通
2. 安全情況下跳閘,免費搭港鐵
3. 夜晚十點吶喊!!!
4. 做運動,身體健康,鬥長命
4. 每日一post,社交媒體戰(Twitter, IG, Facebook, Reddit) #HongKongProtest #Chinazi
#FreeHongKong #HongKongProtests
Twitter 共識頻道 https://t.me/twittermansyunzou
5. 不要說推,試著copy and paste呢段嘢
6. 保持獨立思考,分析能力level up,抵抗fake news/ rumour ,五毛分化post

每星期任務:
1. 罷買Bye Buy Day:星期日、星期五(唔買非必需品)
2. 做孝子救港,關心下老母老豆老人家,自己老母自己救
3. 去連儂牆貼3張文宣

每月任務:
1. 出糧換美金、買美股
2. MPF都買美股
3. 搵多幾個人參與
或者做唔足,但我會堅持到尾,Best effort,你呢?
Version 2019.09.08
不割蓆!
Agree
無出去先會屌手足
我要懺悔!我誤會咗勇武嘅手足!好彩有佢哋保護我哋呢班和理非,唔係實比黑警打到開花!
我宣佈自我禁言連登3日
不割
絕對不割席,黑狗中環封站唔比人走肯定會放狗咬人
想大圍捕
永遠支持前線手足
推爆
原本一路到3點幾嗰陣都極和平
無啦啦收到消息話中環站拉咗人兼封站
過多陣大會就話被要求1645腰斬集會遊行
但上面重有一大班和理非行緊上美領 卡晒係中間
下低前線先開始做野拖時間俾和理非走

利申:發夢夢見
其實大家真係要正視下同改善下呢個問題, 唔係而家係咁post喺度叫大家不分化,或者出post話勇武幾偉大就算。
真係要好好正視下點樣理智啲, 本身都估到今日會有臥底㗎啦。
一直以來班狗既工作理應係驅趕 驅散示威者 但6.12起我完全唔覺佢地既intention係做緊呢樣野
先唔好講濫捕、警暴、反對通知書,成班狗既部署、行動根本係由根本性出嚴重錯誤
只係香港人接受能力太強
agger
Thx前線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞