[核彈]黑警大埔撞開私人屋苑保安 沿後後梯衝上三樓 破壞大門

787 回覆
3360 Like 10 Dislike
On99
做狗做到咁
之前都試過, 在公路上格硬向平民徵用幾部車打橫排成人肉路障嚟截非法賽車啦
有無搞錯,私人地方黎嫁仆乖
手無寸鐵都打到死死下,拉0左入差館都仲打,
太子果單野都唔知係咪真打死人,但又唔查,
拎刀落街亂斬人就變成原告,
街坊落街買野散步買送菜又打,
即是覺得全港巿民都係犯人,
咁不如向黑警宣戰?
全港唔好講七百萬人,一百萬人同你三萬人黑警打過,睇下邊個死晒先!
權佢老味
你參考返之前蘋果出左個報導講狗點解無權入私人地方
作為一個和理非,真心唔知前線呢幾日想點,缺乏足夠文宣就搞黨鐵將啲騎牆港豬推緊去對家。又圍狗屋俾啲狗陣地戰。
早兩個月贏啲乜呀?係民意呀,係流水式抗爭呀。
大家都好嬲,想重擊啲popo,但係用戰鬥力攻除非好似六七暴動嗰時工賊咁殺到popo驚,唔係佢地怕條毛咩。挖路攞磚浪費體力做乜,be water。

陣地戰係要主場優勢
大家有打過機都識上Debuff啦,佢地躲狗屋你咪加多啲鎖,幫佢地啲鎖又加下AA膠,再迫佢地出黎。點迫?你又想用魔法?擲下啲魚腸魚鱗蝦殼豬雜引老鼠,cream類、粥粉發臭快,樣樣都難清理,又無真實傷害港豬接受到。仲可以令狗屋內夠冼出唔到車,有實際阻狗作用,佢地頂唔順就要放棄陣地。

對運兵單位
電閘無電或者條軌有英泥都會PK。防狗車咪放下釘係閘前,又或者加啲機油係地下佢都行唔郁。
假父母接仔女同玩碰碰車嘅,最叻咪打A柱,換個車殼都係幾日,咁多噴漆噴字點解唔噴個車牌,有排搞先換得。

打兵
今日見到有人教撒豆黎冼,有啲用但一兩輪都係入渠餵老鼠多。狗要行一定要有陣形先唔亂,佢散左就降戰力,召喚啲固定柱佢實亂,唔洗多唔洗封哂。
正面一定唔夠打,佢地高防,仲有盾兵有格檔,遠攻大機率無傷只扣體力。用下土系沙泥召喚緩速好有用。仲有封印視嘢嘅,用漆令佢套裝不透明。用網去定身,用機油去降低爆發力,用火酒浸花椒做防浪噴霧,用水龍彈仲有個增加裝備重量buff
打強過自己嘅對手唔出控技玩硬扛?傻的嗎?
咁依家就係用撞開+強闖+破門

講o左呢條例又可以點?
那些沒有委任証的, 硬撞私人地方, 其實是賊來. 保衛家園唔撚使同呢D人客氣
同埋係後樓梯滑倒無人知
樣樣都無用:0)
依家mark左編號可以要狗賠錢
最好告果時煲大佢
等班狗怕下
推呀屌
就算咁多核彈,無人做野係無殺傷力架喎
痴撚線
先唔好理係咪私人地方
佢地憑咩進行拘捕?依家有辱警罪?
新富區 羅生 其實一直都係經民聯
圍村佬 村長 好撚多票
新峰 富雅要爭氣啲
今次係刑事毀壞啦掛
黑警
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞