[核彈]黑警大埔撞開私人屋苑保安 沿後後梯衝上三樓 破壞大門

787 回覆
3360 Like 10 Dislike
9月7日凌晨兩點左右
黑警突然指要追捕襲警者

闖入大埔富雅花園範圍
無視街坊及保安嘅阻止

用身體撞開屋苑保安,追入私人大堂

沿後樓梯一路跑上3樓

其後並無發現所謂襲警嘅人
離開時再度無視大廈保安,將地下大堂嘅一道大門扯爛

最後闖入大樓嘅黑警:沙展1196 唐偉明
提醒大家要認撚住佢

原片:https://www.facebook.com/366243453719070/posts/941782256165184?sfns=mo

在此感謝大廈保安有事件發生前一直盡力保護住客,有當區街坊報料話保安因阻擋popo闖入而受傷

最後,係網上見到有呢個選區嘅街坊指出,呢區嘅區議員叫做羅曉楓,參選時聲稱獨立,其後加入經民聯
根據街坊資料所聞,其父親羅舜泉曾因貪污而被捕入獄
希望大家可以做啲野踢佢離開區議會
【致所有政客們】香港人給你的忠告
https://lih.kg/1551041

母忘死去的烈士
母忘服役的義士
母忘失蹤的手足
母忘受傷的手足
母忘待判的手足
母忘流亡的手足
屌你老母 咪撚搞尻班保安啦屌
聽講嗰邊有胡耀昌
push
佢地唔係俾街坊屌走左咩?
香城online最完整滅煙教學
https://lih.kg/1551038

滅煙組入
水樽快速滅煙教學
聽返現場嘅朋友講
大約凌晨兩點左右曾經一度衝前驅散
之後有警犬衝上私人屋苑
再喺樓下撳低咗一名少年

然後就一大堆街坊落嚟圍屌d狗
之後至成班走咗
兩三層樓就喘晒氣
班賊簡直無法無天
多謝保安叔叔同街坊
保衛家園人人有責
呢單野係災難級,一定要煲大佢,等同班黑警隨時可以登堂入室拉人,以而家佢地既拘捕準則,如果唔好彩有個居民係後樓梯掉垃圾,分分鐘已經被捕。

點解可以無視保安既阻撓,一直衝上去拉人但又拉唔到人?最基本係唔係要同保安交代清楚先?究竟香港仲有咩法治可言,原來警權就係大於一切!希望警方唔好再講咩個別事件,而家情況係一單比一單嚴重,由擅闖屋苑範圍到屋苑平台,甚或更到今日既大廈樓層,聽日係唔係就可以隨時隨地入屋亂咁拘捕市民?
Push
煲大佢 屌佢老母
瘋狗症
死警犬:有咩就問pprb
黑警係咪hi野hi得多所以精神分裂思覺失調
經常性疑神疑鬼
有冇咁大力 門都扯得爛
唔出奇食咗興奮劑
屋苑要告班黑狗刑毀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞