應對狗要求解鎖電話證明部電話係自己方法

309 回覆
748 Like 22 Dislike
Lock screen wallpaper set 自己樣咪得
有冇試過問SIRI: 部電話係邊個呀?
只要SET過名稱, 佢就會照讀出黎
轉自己個樣做wallpaper
班狗實唔會受呢招
班on9連共享單車都唔撚知係乜 佢會知呢d科技野?
關於face id/touch id有個小技巧:
有個方法即時停用face id/touch id, 就係將iphone進入關機確認畫面 (有slide to power off果個畫面), 再取消返, face id同touch id就會即刻無效化, 要打返一次密碼成功unlock先會再生效
face id機種㩒住power掣+音量掣是但1粒, touch id機種㩒住power掣
[有圖]驚嫂表示老公常OT,每天要自慰3次解決
https://lih.kg/1549899

聽日美領大遊行要齊人![/red][/size=6]

只要過左五大訴求就會成真!
政府要係2020實行真。普選立法會
侵犯人權的官員人和家庭成員簽證可被撤銷,外資可被凍結!

呢個先喺真真正正嘅END GAME
未清楚咩事可以睇下面

1。草案要求中國政府履行承諾,容許港人治港、高度自治,並且確保香港人可以通過普選,選出行政長官及立法會所有議席,當中特別設下「時限」,要求在2020年普選立法會。

2。特別警告香港若就23條立法,除非可證明不影響港人及外籍居民的人權,否則美國政府可中止《香港政策法》等。

3。侵犯人權的及損害香港自治的官員及人士的清單。名單裡的人在美國的資產可被凍結、個人和家庭成員的簽證可被撤銷,要求美國總統調查及制裁打壓香港自由的官員。會交代香港是否有官員因協助侵犯人權而需要受制裁。

這有助國際社會持續監察香港的狀況,如能每年通過查證,實際上等同美國年年為一國兩制投下信任一票,這一方面有助有助保障香港高度自治,同時亦會加強國際社會對香港的信心。

未簽聯署即做!
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hong-kong-say-no-carrie-lams-so-called-concessions-continue-call-us-pass-hk-human-rights-and-democracy-act

聽日12點遮打花園見!

佢地邊有咁高智慧知道乜係聲紋
5年前 雨革講過用自己個樣做鎖機畫面 証明部機係自己
襲警都要傷痕先得架
點證明個袋唔係我偷返黎
點證明我銀包d錢唔係偷返黎
點證明我條底褲唔係偷返黎

而家係班狗濫權啊
點解要做d野懶係醒目可以自保咁, 其實係花式地助長班狗濫權
問點解要證明班撚樣, 好心用下個死人腦啦.....
咪就係因為班黑警會屈你偷電話囉
好難證明咩?比個電話號碼佢打黎,叫佢自己上台查,香港係要證明你犯法,唔係要市民證明自己冇犯法!
咁你跟我返差館慢慢查下部機係咪你嘅
其實你再多方法都打唔過有槍又無賴的撚屌
========================================================
我地聽日應該要同外國傳媒講9月7日香港警方實施了全港性戒嚴
同時今晚twitter開個#HongKongMartial tag 加埋今日香港各地現場的相出post 吸引外國關注
========================================================
(求共識)太子有死人 新屋嶺有輪姦 所以點?
https://lihkg.com/thread/1549036/page/1
apple pay 咪可以向 lock 機既情況下運作,unlock apple pay 比佢睇咪得囉。
Oj wor
仆行我禁5次佢響勁大聲仲打emergency sos
嚇死我
再講charge多幾條罪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞