政府:強烈否認有人死亡

423 回覆
117 Like 706 Dislike
叫記者問埋64有冇人死囉
都係強烈否認架啦
新屋嶺入面到底發生咗乜嘢事,我想大家去諗清楚
https://lih.kg/1547870
而家先講因為而家先處理好哂丫嘛。再一次加強之前啲跳樓,跳海真系太子站運出黎既推論
CCTV CCTV CCTV
收皮啦
無cctv record 你up 乜鳩都得
強烈否認即係身有屎
六四個陣中共都係強烈否認有殺人
無啦啦應 仲鬼啦
唔係覺得以呢個政府嘅信用就咁講兩句就有人信呀嘛
鬼佬知道未?
trump trump無理由唔出聲
文宣組點做野架
支那中文
831冇死咁901凌晨呢?
敵人否認的....
將說話倒轉聽就會明
毀屍滅跡左啦
大陸官僚用語,因為講親嘢都冇內容,要用啲強少少嘅用詞充撐下
所有殺人犯都話自己冇殺過人㗎啦
唔好講其他地方住,淨係太子

1.損壞比起其他站仲小但封成日站
2.傷者竟然係要經狗鐵去到荔枝角站先上白車
3.連醫護記者都唔撚比入去拍/救人
4.各區離奇被自殺案
5.消防話本身話計錯,之後彈轉口風頭3個係打架打傷送去唔計,你信唔撚信好日唔打要等風頭火勢先咁得閒打交?唔兜仲冇咁可疑。
6.在人特登做假whatsapp對話證據去叫人唔好查呢件事,居心叵測。

其實呢粒係真核彈嚟,一旦查明到真相,仲要原來打死人嘅係大陸武警,中共港共仲點會控制到國際目光,冇睇過柯南金田一都知真相係咩啦....
對呢個政府真係不解,強烈否認最有效嘅方法就係交條CCTV record出黎說服市民,咁簡單嘅說服方法都唔肯做,即係擺明身有屎
市民會堅定不移,支持一貫落實開試佈公之方針,有效發揮揭示真相之合法性,嚴正要求港鐵一次性、完整性、公開性發表準確、真實、全面之CCTV影片
係地鐵站玩「捉依因」跌死唔算數
點解唔否認有人被強姦
仆街 即係真係有
做完手腳改到冇破綻咪公開囉
交各站cctv出來先講野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞