[HKBU] 浸大討論區(10) 五大訴求 缺一不可

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
有無英文系巴絲知道hon pro份interim report係咪一定要講埋results?
錢狗唔死都冇用
真係好濕鳩
我想問下點將free elective嘅course轉返做GE course:(
禮貌又點
咪又係under 呢個policy 嘅幫兇
my studies, course code maintenance
其實唔急住讀 咪留返出年先reg 囉
可以其他科
除非係major core, common core 就要重修
宗仔係我最鐘意既中文系老師
連續3個sem都有reg佢
proj自由 題目hea都照殺
同埋group present有哂guidelines
試過去咗旅行唔記得咗要present
叫gpmate代講 個次都有b grade
走堂完全冇問題
最緊要有心 真係鐘意粵語同中文既

雖然上堂少悶 佢通常講野都好跳
有啲難跟到佢個思路
仲moodle材料好齊
有心睇就一定學到野
想知PE堂點e-learning
其實真係冇人想知
有冇人知道 3 Credit 嘅 LANG1026 Practical Putonghua,計唔計GPA。

我上網睇同學feedbacks又話計grade, 見佢哋有提到 B+ A- 咁嘅字樣,但我睇LC引話計Credit唔計GPA,咁姐喺點
唔計
舊年開始唔計grade
thx!!
thx!!
比較好奇Lang1026係咪好伏算易pass?
好撚易
利申: 取消濕鳩普通話要求
好易
你交齊野 有考試 基本上一定過

濕9普通話畢業要求一定要取消 根本冇必要
請問有無人知defer係點樣樣?學費係點樣收?我on99咁讀多左GE,fufil唔到畢業要求,依家除左爆cred都唔知可以點做一個sem讀八科驚讀唔嚟唉好嬲自己
分分鐘唔洗番學就直接考試
利申想番學
停課停到3月2號,我諗今年唔洗畢業了
Hon proj都係都係要照做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞