「9月6日」北區陪著你走音樂分享會

26 回覆
12 Like 0 Dislike

https://www.facebook.com/events/372142350391868/?ti=icl

【北區陪著你走 音樂分享會】

日期:2019年9月6日(五)
時間:晚上7時半至10時半
地點:上水彩園邨露天劇場(上水火車站步行5分鐘)

----------------------------------------------------------

一班來自北區的街坊,希望為大家製造一個放鬆愉快的happy friday。我地誠意邀請大家一齊到彩園劇場,同街坊傾下計,聽下歌仔,分享下自己感受,又識下多啲朋友仔。

彩園彩蒲街坊,很高興告訴大家!今次屋企樓下唔係盆菜宴啦!希望你地食完飯可以落黎捧下場!

----------------------------------------------------------

經過差不多三個月的抗爭,我們每天都會緊貼著所有關於反送中運動的消息。每逢有媒體直播,都會收看至深夜。每個週末都再有香港人被捕挨打,擔心氣憤地要流淚。面對再次有手足離開,我們更是心痛地不可言喻。

我們想藉著這個分享會讓每一位手足都知道自己並不孤單,我們感謝每一位願意走出來發聲的市民。在香港最艱難的時候,我們看到的是久違的人情味,這就是香港最美麗動人的風景。

我們相信總有一天,我們都能除下眼罩頭盔,在煲底下相擁。

香港人,加油。
上水人,加油。
輕輕一推
香港人加油!!!!收工就黎!!!
btw出面文宣寫9月9??
到時見大家鬆下再繼續加油
連我本人都冇同你講過
我班拍檔都冇講過
唔知咩人亂up廿四
到時見🙏🏻🙏🏻
我哋真係唔想再有下一個
收工到!!
推啊
北區好似俾人遺忘左咁
[行動post] 出咗不反對啦!【9月6 反濫捕 抗威權 遮打集會】
https://lih.kg/1543083

推呀
北區人出黎啦!!!
有冇歌list畀大家跟住唱
要加大宣傳

上一版時間表
將呢個活動講左9月9日

雖然新版已修正
但好多人 未必知

新版時間表 就岩
要求831cctv聽日就dele啦
聽日見啦
呢個比音樂會重要過一萬倍
推推推推推
Posh
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞