903太子係謀殺!一圖就明邊個打邊個

475 回覆
1917 Like 7 Dislike

push
可參考:
<有關琴晚太子站少年懷疑頸椎受傷case 消息>

傷者由A473救護車 送往 KWH, 已照CT Brain and X Ray , 頭, 面同頸有受傷但好彩冇斷, 目前情況穩定, GCS 456, 不需插喉. 由於一開始聯絡唔到屋企人, 所以寫左 15 歲, 及後聯絡到父親, 更正為21 歲於 NS (腦外科) 病房.

坐輪椅傷左腳果個係另一個坐A371 救護車, 係另一個Case.

網上面講2 個傷者係真, 但係不存在 15 歲傷者.

其他野, 留返Patient 自己同大家講, admin 唔講甘多, 費時比藍絲又話爆病人私隱啦.

需然係好消息, 不過, 大家唔好忘記. 警察先不合法地壓住傷者頭頸. 然後缺乏常識去拖行一個懷疑頸椎受傷既人係不能接受. 再阻撓醫護人員為其急救, 嚴重違反人道. 應予以譴責.

Fact check procedure (所以點解甘耐):
A&E multiple source
NS multiple source
Rad multiple source
Ortho, General Surgical, PICU, AICU (for rule out no similar case admitted)
https://www.facebook.com/731331330322257/photos/a.750210428434347/2326256247496416/?type=3&theater
Tui
撤LLM 對準政權

得到黨媒認證

#Chinazi旗係一個符號,不斷向世界輸出反共思想!

#Chinazi 赤納粹
Chinazi就係China+Nazi。
赤=共產紅色恐怖, 納粹不解釋。

全民反共 對準政權!
黑警、黨鐵,港共全部都係人民既敵人
而背後一直有一個終極大Boss中共

呢一刻中共絕對係十個煲得兩個蓋,準備爆煲。
今日唔號召世界圍堵中共,更待何時?

用#Chinazi黎connect全世界

1. Connect所有黃絲。
殘酷既現實係,並唔係所有黃絲都支持勇武。但黃絲最驚就係共產黨打到黎,一於用反共connect呢班淺黃!

2. Connect部分中立/藍絲。
中立/藍絲既上一輩,全部都係親身經歷過六四既年代,唔少甚至係大陸生活過。係大陸生活上所面對既不公義、中共點砌人生豬肉、佢地可能比我地感受更深。佢地唔會否認對共產黨既恐懼!一齊黎喚醒佢地對中共既不信任!

3. Connect全世界
Nazi既惡行到今時今日都依然係全世界既傷口,但佢地未必注意到係21世紀有個同Nazi不遑多讓既Chinazi!用#chinazi旗加海量文宣,話比佢地知我地既共同敵人係中共!

目標:全香港市民都知到呢個符號!
請大家用各種創意方法令大家知道呢道Chinazi旗!
記住!存在即勝利!

雙手奉上

push
Pish
Push

呢粒擺明領鈕
唔係,果個著白衫
Push

領鈕
屌你老母臭西
頸套黎
(突發)民間記者會普及方法
https://lih.kg/1540686
入黎幫手推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞