9月6日 反濫捕 抗威權集會

195 回覆
90 Like 0 Dislike
9月6日 「反濫捕 抗威權」集會
日期:9月6日
時間:7:30pm
地點:遮打花園(正申請不反對通知書)
【9月6日 反濫捕 抗威權集會】

#NoWhiteTerror

六月到依家,唔少議員、議助、社工都有去到各個現場,去履行職責,例如幫議員手係現場做野、緩衝警察同示威者之間既衝突、幫手支援被捕人仕,但係而家佢地都經常被濫捕,一個個被人拉上警車!
我地都知道仲有好多好多市民都係被黑警濫捕,所以我地都希望所有有良知嘅人一齊出席!!!!

日期:6/9/2019 (星期五)
時間:1930-2200
集會地點:遮打花園
Dress code:除咗白色衫乜都得
主辦:社會及政治組織從業員工會
(不反對通知書有待警方確認)

不過,集會物資方面我地希望眾籌,有望大家可以支持下︰
扣除眾籌平台行政費後,多咗既話我地會一半捐俾「612人道支援基金」,一半捐俾「星火同盟」,撐返一眾義士,而就算搞唔成既話,都會一樣做法處理!
捐款連結:
http://bit.ly/NoWhiteTerror906

9.6 集會Telegram Channel︰ https://t.me/AntiWhiteTerror906

#NoWhiteTerror
!!9月8日
美國人權法集會!!

麻煩大家盡力share文宣圖出去
Facebook IG whatsapp
最近收少左好多airdrop!!大家要加油返
貼連儂牆!!!!!!

9月8見!!!!!!

push
push
假如解決唔到撤退問題,真係博唔過。

記住我哋一個不能少呀
推下先五大訴求 缺一不可‼️‼️
一定要 no gear,而且所有人都要 no gear。
出黎啊
幫推
推啦 去啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞