[異能戰鬥]【為了與女友出國旅行,我只好打示威者來提升信用評級】

869 回覆
279 Like 16 Dislike
交左問卷但想補充
想出設定集&人物介紹

根據我想像
覺得皇后係偽娘 或者韓系美男
設定集都ok
我都想講返唔同國士嘅能力值
我心目中嘅皇后大概係咁
唔經唔覺就完左
期待樓豬下個小說呀
當香港人仲掛住排口罩 搶廁紙 討論邊個邊個ig女神
https://lih.kg/1887691
幫手推下啊唔該
懷舊風
準備緊
希望和平紀念日之前寫得完

就嚟夠50份
見到呢幾個笑咗
過咗咁耐都係得50份,我喺度post埋個總結啦。

最受歡迎男角色一如所料係男主角霄漢,而第二就係民哥。我比較好奇係不在此列有一票首選同三票次選,究竟仲有咩男角色我漏咗?投咗不在此列嘅讀者可唔可以講吓。

最受歡迎女角色情況同男角色差唔多,都係咏花最高,樂媚第二。我本來以為樂媚人氣會再高啲,但係結果咏花嘅優勢都幾明顯。

印象最深刻嘅反派有一半人投咗鍾月懷,作為前國士會會長,抱住一顆「焦土攬炒」、「置之死地而後生」嘅心態加入政府對付國士會,我個人都覺得鍾月懷係最立體嘅反派。

最深刻嘅戰鬥最多人投咗最後決戰,而第二、三名就係中期投票前嘅百年孤寂同囍帖街之戰,睇嚟後半嘅群戰唔及前半咁吸引。

至於最想睇嘅故事題材,估唔到現代戰爭會係最多人投,令我有啲意外。再之後就係愛情同校園,都係比較大路嘅題材。由於我喺第14份之後先加返續集個選項入去,所以計返續集應該都有50%。最傷心係社會家庭題材只係得9票,呢個亦係我比較中意嘅題材。

最後過咗咁多日都係多唔過中期投票嘅67份,不過比起只係收得4份嘅淡星閱後調查已經多咗好多。兩年嚟出咗三個故,合計差唔多廿五萬字,叫唔叫好就唔知,但係就一定算唔上叫座。我自己都唔知係爭啲咩,如果大家有咩建議記得話我知。
追曬 真心好睇
入嚟擺低正評,加油
多謝支持
btw 我有個friend好似識你
所以入嚟推推post
唔怪得完咗半個月仲有人
尋日聽聽吓歌忽然諗返起呢個故 好彩當時星星咗啫
真係寫得幾好
亦覺得呢幾年變咗好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞