DSE學術支援谷

33 回覆
8 Like 2 Dislike
又係我,今次係代理宣佈

過去個兩個月正正常常係比應屆DSE同學仔溫書休息既
可惜呢個政府搞到大家奉獻左成個暑假,為左自己又好,為左將來又好,為左下一代又好

早前有見連登上有多個關於網上問功課谷既需求。

事實上,免費網上問功課谷一直以唔張揚嘅方法存在。谷內有十多位Tutors (當中包括現職老師及名校畢業生在讀生)同DSE同學仔。形式係以分科細谷你問我答為主,亦有提供簡單練習同改文服務。同學亦可以問升學選科等問題。
一直隱姓埋名係為左保障學生安全。但現見需求增加,又多左好多不同既補習post。所以我地希望提供俾同學多一個安全安心既選擇。

如有同學有需要,請聯絡:
TG: mama612
(暫時有足夠Tutor所以暫不接受更多tutor)

保護自己,不要透露個人資料
香港人,加油!

九月一號下午一點機場見

901機場和你塞 Channel
t.me/stuckwithyou
901機場和你塞 公海
t.me/stuckwithyouopen
901機場和你塞 宣傳
t.me/stuckwithyoupromote
求幫推

最新post 睇得清楚d + 加左明天有義士再審係頂!(極正經)(請推至長期置頂)被捕義士進程,一個也不能少不只是口號!!
https://lih.kg/1508237
有冇link?我都要同我個邊d朋友講一講
thx巴打
你pm 搵搵Tg個絲打 或者有得幫你
有心人
十卜
push
有用請幫推

[核彈文宣]828#ProtestToo集會全世界都要去 平權=反極權 將火源燒開去

https://lihkg.com/thread/1508048

push
push
發完夢 又要讀書
Push
push 大家可以做既野都唔同

不過講到尾都係為左香港
真係有需要唔好怕醜
你地有你地既付出
我地有我地既支援

五大訴求 決一不可
push
推 香港人加油
push
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞