有無巴絲9月去德國exchange?

63 回覆
0 Like 1 Dislike
見到熱浪仲諗住去到會熱添 其實中家係咪主要帶冬天衫?
都係唔好直接買機票,驚出事...
今年唔係熱浪咩?九點先日落都唔帶大陽眼鏡?
20都幾正呀 溫度剛好
其實只係之前去拎visa果陣聽到職員既對話,佢地好似幾強調要send email去俾佢地
咁又有排都未到要冬天衫
t shirt 出街帶件褸就ok
一日落就凍到爆
頭先立即book左領事館聽朝general enquiries
聽完大家意見諗住直接同佢講9月頭開學 睇下有無人情講
唔該晒大家呀 聽日去完會上返嚟賽後報告
熱浪未就係只係個幾日
其他時間都只係25度樓下,甚至20樓下
Sorry 呀眼殘睇漏
我自己去呀(所以先咁騰雞)
再遲d吖
send定左email去先啦,俾埋document啦!驚你最後去到都係俾佢叫你send email
其實當年我都係咁遲先有offer,即去搞,最後都九月走到
因為德國大學催極都7月中先出文件比我
825荃葵青好波!
https://lih.kg/1506391
去問下 分分鐘整好左 唔記得/冇通知你 唔駛自己嚇自己
竟然咁短 咁咪好凍...
巴打係邊頭呀
而家係Munich
過埋呢關就得啦 果面啲人惡極都nice
淨係轉機經過一次
時間問題冇去天鵝堡 冇上雪山

你有冇去其他state 係咪每個state 都好唔同
大細城市,東西德,都已經好大分別
佢email 問你拎機票同保險證明 唔洗親身去 email返佢地就得 收到email 6個working days 拎得 我好似係718整
我覺得係北部啲人比較nice d
我17仲早過你
好似多一兩個禮拜
嗰時好似係佢地send左D野去德國但係嗰邊完全忘記左回事...
我最後都遲左開學
我果時好早就搞哂啲野記住德國某啲international student office淨係隔日開 只係開朝早有時搞手續仲西返你轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞