[冷門] 周國賢定Juno

142 回覆
335 Like 143 Dislike
腎仔其實好多人鍾意

十四天 目黑 地下街 理智與感情 漢城沉沒了。。。
不過半醉人間 同 不敵係最正
雷克雅未克

呢個真係why not both

教我如何親近你
香港8,90後彈結他嘅人點都會識幾首周爸嘅歌 You are my sunshine~
雷克雅未克

呢個真係why not both

教我如何親近你

如樹上住的畫眉
磚爐
愛比死更冷
有冇人同我一樣覺得 周爸爸返來之後 把聲好咗 live高質咗好多 可能係因為跑步嘅原因 夠氣咗好多 又 因為佢嘅經歷 寫嘅歌 愈來愈似一本又一本書 愈聽愈入肉 遲啲去東京 應承自己一定要去摩斯漢堡店

偷食過 出過事 先生性似返個男人 果種佬味
有冇人同我一樣覺得 周爸爸返來之後 把聲好咗 live高質咗好多 可能係因為跑步嘅原因 夠氣咗好多 又 因為佢嘅經歷 寫嘅歌 愈來愈似一本又一本書 愈聽愈入肉 遲啲去東京 應承自己一定要去摩斯漢堡店

完全認同呀巴打 佢之前06年個zarahn 12a同埋my mass landing,兩個concert都唔夠氣唱咁 而且佢本身garage band仔出身 理解到點解唱功唔係好勁 但15年番黎之後 經歷果方面又係 佢自己寫果啲曲既progression真係 我都係遲下自己去東京 mos burger、目黑、山手線一圈真係bucket list,好想去感受一下

完全認同呀巴打 佢之前06年個zarahn 12a同埋my mass landing,兩個concert都唔夠氣唱咁 而且佢本身garage band仔出身 理解到點解唱功唔係好勁 但15年番黎之後 經歷果方面又係 佢自己寫果啲曲既progression真係 我都係遲下自己去東京 mos burger、目黑、山手線一圈真係bucket list,好想去感受一下

花果山但你太自愛
國賢 大比數領先
Juno
招更多喜愛國賢嘅面孔
國腎: 由中二鐘意都而家
唯一出新歌會即聽既歌手
鐘意佢型棍樣 髮型 歌詞 曲(特別intro) 把聲(沈得黎好有感情,磁性feel) 屌講到gay gay地
即使昏醉 大概不想安睡
即使昏醉 大概不想安睡

回去不回去 同樣掃不走空虛
丹麥浚龍好啲
Juno
即使昏醉 大概不想安睡

半醉人間
國腎: 由中二鐘意都而家
唯一出新歌會即聽既歌手
鐘意佢型棍樣 髮型 歌詞 曲(特別intro) 把聲(沈得黎好有感情,磁性feel) 屌講到gay gay地

依家再出返嚟 好撚佬feel
總要在雨天 逃避某段從前 但雨點偏偏促使這樣遇見
總要在雨天 逃避某段從前 但雨點偏偏促使這樣遇見

學友 btw
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞