連登全體心聲:感謝勇武

5001 回覆
25901 Like 154 Dislike
多謝🙏
我無野講 我唔解鎖 我搵律師 唔好凶我 我投訴你 五大訴求,缺一不可 撤回修訂,不撤不散 撤回暴動,釋放義士 警黑勾結,獨立調查 落實承諾,實行普選 光復香港,時代革命 616 721 811
多謝 勇武和理缺一不可
感謝
萬事小心 be water
多謝
其實都啱,民主係要包容唔同聲音, 你可以開個post叫人投票唔支持
勇武的兄弟們 謝謝你了
Cls,就嚟成萬正皮
多謝你地
thanks
香港人升lv做戰鬥民族
感謝
唔好唔記得黨鐡除左鐡路,仲有好多黨鐡商場。
可以入去行街,去厠所,但唔可以消費
港鐡又封站,荃灣站,荃灣西站,葵芳站,你仲唔罷買!!!!

我地唔可以唔搭地鐡,但港鐡D商場仆街la ,全面罷買港鐡商場
https://lih.kg/1500383

港鐵商場 (改去--->替代商場)
圓方
德福廣場(改去--->淘大花園/商場)
青衣城 (改去--->青怡廣場)
PopCorn (改去--->將軍澳廣場)
綠楊坊 (改去--->荃灣千色滙)
Citylink 連城廣場(改去--->沙田中心)
杏花新城
連理街 (改去--->將軍澳廣場)
海趣坊 (改去--->啟豐商場)
駿景廣場 (改去--->銀禧花園)
新屯門商場 (改去--->富健花園)
恒福商場 (改去--->置樂商場)
http://www.mtr.com.hk/ch/customer/shops/more_malls.html
香港人撐香港人
真係好多謝你地
如果我地冇你地勇武呢場運動唔會行到今日
到今日 我都會大大聲咁講
你地玩核彈 我都唔會割
直到永遠阿門
不完美 可接受 要改善
同時不指責!
你係前線?
不分化不割𥱊不篤灰
多謝手足!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!多謝手足!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!多謝手足!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!多謝手足!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
射射
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞