有個on9唔見電話

151 回覆
166 Like 8 Dislike
唔係link左去mac,只係你有用iPhone 或iPad 既話,個二次認證一定會去左登入左自己apple device到
假如你有兩部機,一部叫a、一部叫b
用A登入就b機收,b登入就a機收
個認證應該去左你唔見左部電話到......
巴打你拎番張sim卡未?
如果你有sim卡嘅話
你可以㩒沒有收到驗證碼
之後佢會send sms去你嘅電話號碼
咁樣你先可以登入到你個Apple id

同埋就算佢開到你鎖咁唔好彩都好
你有開find my iPhone
佢要洗機都一定要入番個Apple id密碼去解番個find my iPhone
搵唔搵得到呀
陳帆呼籲市民:寧願參加其他活動都好過堵塞機場
https://lih.kg/1498684
我都試過係巴士跌底咗部電話,打極冇人聽都預咗搵唔返。最後去咗總站拎,我估佢地執到正常做法會熄機,因為來電會打擾工作。

我嗰時都好驚冇咗d相,從此用Google automatically backs up the photos
推。
幫推
thanks you一定要搵返啊!!
唔好啊
希望啦 但我印象中係仲有電
新巴
我研究下先 anyway唔該晒巴打
今日攞!!!
未啊
但係你最後係搵得返㗎嘛
我個套唔係呢隻色!!!咪呃我
唔好嚇我
機就唔見咗架啦
依加小心fake email/ SMS
目的係厄埋你個apple ID
佢先可以解到activation lock
唔好咁呃我喇 已經好唔開心
原来依家換套會換埋背面玻璃
Also 如果真係你執到點解要用鏡嚟影相
我地唔可以唔搭地鐡,但港鐡D商場仆街la ,全面罷買港鐡商場
https://lih.kg/1500383

港鐡又封站,荃灣站,荃灣西站,葵芳站,你仲唔罷買!!!!
港鐵商場 (改去--->替代商場)
圓方
德福廣場(改去--->淘大花園/商場)
青衣城 (改去--->青怡廣場)
PopCorn (改去--->將軍澳廣場)
綠楊坊 (改去--->荃灣千色滙)
Citylink 連城廣場(改去--->沙田中心)
杏花新城
連理街 (改去--->將軍澳廣場)
海趣坊 (改去--->啟豐商場)
駿景廣場 (改去--->銀禧花園)
新屯門商場 (改去--->富健花園)
恒福商場 (改去--->置樂商場)
http://www.mtr.com.hk/ch/customer/shops/more_malls.html
香港人撐香港人
可入去行街,去厠所,但唔可以消費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞