ACG文字格劍交流貼圖區(78) Shame in HK Police

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
不要bin c
呢張圖有少少誤導..
3歲兒丟客廳...人妻與小王房內爽啪! 夫返家驚覺「綠光罩頂」怒譙:她好X嗎
https://lih.kg/1507754

好似好撚耐都冇見過d咁嘅post
所以咪話
又炒車
所以咪話,台灣真係一個充滿住bitch同厹既地方,呢個地方既人成個腦除左諗點樣恥笑香港叫支那之外,就係諗住做愛,sex,做愛,外遇,偷情,同人妻人夫做愛,亂倫, 強姦,迷姦,撿屍,一有時間就諗下可以點樣屌到自己個呀嫂,堂/表姐妹,女朋友/老婆嘅姊妹,或者朋友個女,朋友個孫,弱智信徒嘅弱智女、 弱智孫女,老闆屌女秘書,醫生屌女病人,偷嘢女客人主動叫處男店員屌佢同幫佢口交,老師就想同自己個學生做下愛咁,學生又諗下點屌個大波miss,再唔係就係最鍾意做愛果時拍下片,方便以後分手再要脅下個前度做多幾次分手愛,台妹最馨同條仔吵兩句嘴就馬上搵前度傾心事,傾傾下就又做愛,個前度問佢可唔可以內射,台妹搖頭說不,但最後還是被射滿滿,所以話,呢個地方真係十分淫亂。
政治潔癖?
有沙田歡迎示威者真料唔報報假料有咩意思…
尋日咩打到入icu已經成班人信
[中學生注意] 當校長老師發表撐警言論,記得答佢:「切勿請政治帶入校園。」
https://lih.kg/1507394

現在心情
あさひbb我老婆
🚬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞