幕後大台已經控制哂lihkg、tg風向,防止一切機場行動

1850 回覆
3144 Like 587 Dislike
812 點解釋?
班5毛叫人唔好去機場都可以自推幾十次
答我啦樓主 識唔撚識排隊呀?
搞機場一定要大搞 一定要做好晒文宣
唔可以一下突然話聽日就聽日
自從813之後 冇可能再重現812一日內入去
不如係講下香港人點當你地係condom,,
唔去你地度遊就係condom咩
贏左就所有人都唔係condom啦
[夠薑咪停埋機鐵囉]9月1號,齊齊入機場!!!!!!
https://lih.kg/1502358
agger 亂咁up係想分薄人數
講講下拖到下年都得啦
其實無話過唔搞機場
但係咪臨時改就改?
我諗大家都知機場係春袋
但要成件事effective
一定要宣傳
點解85咁多人罷工?
因為宣傳同時間準備夠
倒不如叫文宣做定野
定期搞機場啦
收皮啦 818都讓左一次啦
之前一開始定日子你唔撚話有問題 宜家先黎講 你冇撚野呀
關咩事
荃葵青係一早有文宣
而家當荃灣俾人斬嘅手足condom?
我覺得機場一定要專登抽一日出嚟搞
要集中宣傳
Popo唔通會同你約定邊日射眼?
係出面行
就算爆血都好都唔見得有咩作用
因為啲人麻目曬

有無所謂嘅升級

政府覺得你連7.1立法會同7 .21中聯辦果日都不如

一齊睇下樓主呢個所謂同路人既言論

出黎講啦智者 匿係連登講拓呀?
要手足入機場
你聽日自己去荃葵青, 同大家曉以大義, 叫大家轉場
係度分散人力, 即係要兩邊都比人收皮?
班5毛叫人唔好去機場都可以自推幾十次
要揸就揸春袋
敵人已經暴露自己嘅弱點
我哋仲唔做嘢
對唔對得住一班被捕同受傷嘅手足
講真我覺得今日講叫大家聽日入機場 未必咁多人知呢個決定.. 有睇開連登/追個機場公海先會知 跟唔貼嘅手足未必睇得切
認同機場係春袋呀 啲貨同航班停擺哂嘅話真係有用 建議揀日多人會預備出黎 e.g 大三罷? 一齊谷哂入機場 好過就咁今日叫聽日入 唔夠人又話有幕後大台..到時搞到大家難左團結 其實都幫唔到件事

不分化不督灰不割席
願大家講到做到
都要講時機嘅
Baltic 30 個勢你唔通唔食咩?
跟住開學 玩罷課,你唔通唔響應咩?

除咗必要性之外
樓主再諗諗有咩gimmick嘅野可以引到人去機場
唔好成日屌票
push
老實啦 聽日吹左雞荃灣
不反對通知書有 遊行都係為成場運動
轉場都好就現場決定 以前都係咁講
你可以提議 提醒 但唔好係到標籤 分化
剛剛此post係一分鐘內得到50負評!幕後大台文宣機器經已啟動
不如你思考下 係自己on9 定係有大台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞