幕後大台已經控制哂lihkg、tg風向,防止一切機場行動

1850 回覆
3144 Like 587 Dislike
事實佢冇講錯樓主喎
樓主自命清高 成個國師咁
樓主話出去遊行既就係蠢 民智未開 射爆眼當交學費喎
講完啲咁既野 追擊佢都叫私怨?
咁發現機場係春袋,港共又驚到賴屎
但反而唔搞機場,繼續遊行
咁冇講錯,真係蠢喎
而事實今日又真係爆多隻眼喎
好心你條傻鳩啦, 無宣傳下動員咩結果, 你仲唔撚知啊?
散水之後個日少左幾多學生, 定612又自發出現啊屌你老母?
鬼唔知你搞機場佢就仆街咩屌你老母, 你一時三刻點叫到咁多人啊
811當晚爆眼咪又係即時動員+文宣
點樣一時三刻叫唔到咁多人啊
今晚動員就即比人左ban右ban
咁緊係動員唔到啦
聽日就肯撚定搞唔成

咁依家問你一句講晒,未來星期六/日再搞多次機場
你支持定反對
幫推 兩日機場都令恆指跌 有咩理由唔去
幫推 兩日機場都令恆指跌 有咩理由唔去
上次都係咁,但結果係分散人群
又想玩返雨革個套,死守一個地方,
你個個星期去有咩為。你又入唔到去。
入到去你m撚定比人拉。
最重要係機場冇得走,而家狗鐘唔撚比車你走,
搭巴士又有road block. 你真係自己玩埋佢。
衝動係贏唔到場運動架。
其實你可唔可以唔好再亂屈 陰謀論
你咁樣屈法同咩都話人係鬼有咩分別
機場撚要玩既話,大佬啊排期啦,葵荃青排左好耐啦,一係搵平日再唔係就九月,跟住依家開始煲大佢
你唔係話812自發架咩屌你老母,做咩又轉口風啊垃圾
咁812本身有無撞活動啊傻鳩?
唔使搬龍門黎搬黎去傻鳩, 錯又唔敢認, 你無賓周架傻西?
事實永遠係唔啱聽
繼續聽日比人拉啦咁撚鍾意
你地保證聽日100%冇手足比人拉+100%冇人被捕我即刻收皮
812 機場吹雞散水(熄燈、解放軍謠言)
813 據稱阻到遊客損害「國際民意」,大台文宣要求大家唔好再塞+整文宣叫大家為塞機場道歉

自己諗下咩事
咪撚騎劫啦!人地咪826同國泰一齊玩囉
呢條仆街。係咪。。。。黎嫁
但你都prove唔到佢哋係大台喎?
入機場還入機場 但唔係一嘢就屈人哋係大台
824話朝早入機場 文宣都有整圖
但唔夠時間宣傳 唔夠人支持先搞唔成喎
咁樣就分化文宣手足?
究竟你係鬼定真係on9
有大台啲人比人拉哂啦
仲係到同你鳩噏。
好心你隻垃圾熱狗狗公收皮啦, 仲黃絲飯民, 動員唔到就收皮啦,覆又唔敢覆, 只係識圍爐互含

夠膽負評唔夠膽覆, 你老母生著你條死傻鳩, 真係慘過俾狗屌啊柒頭
有道理
有文宣就唔撚可以係自發嫁?
你乜撚野邏輯?
真係靠文宣點趕得切咁多人迫爆機場啊傻鳩

仲有你未答我
未來星期六/日再搞多次機場
你支持定反對
大家都想做得成, 成功唔洗再有手足送頭 受傷
但其實今朝 揸車慢駛手足俾黑警拖走架車檢查 另外單車手足就俾人票控
想對地好似冇受傷咁大件事. 始終都係減少左我方動員能力
所以去機場唔係剩要人重要有車 將去機場條路變得更繁忙 成事機會先大
宣傳就變得好重要
有腦既示威者都知機場係春袋 只需定個時間 啲風吹唔甩個春袋
痴撚線 !又幕後大台又盛?分化po呀。?
Huh
幕後大台話唔好意思,星期六日我地一早book好哂搞永續社運
荃葵青其實本身係818
已經比民陣插左次隊
再插多次 班手足真係會燥
道歉未啊屌你老母 ,無人話兩者宣傳/自發唔可以並可啊傻鳩
你老母生得一邊腦俾你牙弱智仔? 唔靠文宣+自發唔係核心班人點會入去啊? 定你估咁多人日日追新聞睇論文啊傻鳩
答答答答你老母,你唔道我咪唔撚答囉屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞