幕後大台已經控制哂lihkg、tg風向,防止一切機場行動

1850 回覆
3144 Like 587 Dislike
push
事實佢冇講錯樓主喎
樓主自命清高 成個國師咁
樓主話出去遊行既就係蠢 民智未開 射爆眼當交學費喎
講完啲咁既野 追擊佢都叫私怨?
幕後大台一早安排好日程,等大家冇機會去機場
好心你隻垃圾熱狗狗公收皮啦, 仲黃絲飯民, 動員唔到就收皮啦,覆又唔敢覆, 只係識圍爐互含

夠膽負評唔夠膽覆, 你老母生著你條死傻鳩, 真係慘過俾狗屌啊柒頭
借位
(正經)(請給我長期置頂) 整合被控義士進程 一個也不能少不是口號!
https://lih.kg/1502159
巴打一齊
咁可唔可以早少少book定邊一日或者邊幾日去呀
次次都搞即興,有無尊重過其它搞手?
有用還有用,都請你早少少講定,等人地可以準備時間幫手
咪就係 仲惡人先告狀
樓主下次唔好啦 我唔割你
即興丶太早一定冇人
812成功後,到宜家講左兩個星期再搞啦
但幕後大台無反應,所以咪比佢控制既lihkg,tg都無反應lor
要阻點解要入機場?青衣青馬大橋都夠做,而且禮拜日冇貨運。
咁發現機場係春袋,港共又驚到賴屎
但反而唔搞機場,繼續遊行
咁冇講錯,真係蠢喎
而事實今日又真係爆多隻眼喎
PUSH
遍地開花原意就係將遊行帶到每一區,令所有人知道政治係關你事

依家你就話機場先係春袋,所以其他地方就冇用?不能苟同
唔好老屈有大台
咁樓主咁撚醒咪出黎講囉
你地又咁支持佢既言論 一齊出黎講囉
不過你地出黎講完會唔會比人打我就唔擔保啦
講啲咁撚口賤既野黎串自己手足
我睇唔出邊忽同路人囉
此post如我所料,有大量大台人士出沒
咁你咪搞8/31 +9月1 +9/2隊爆機場law
有大志啲要罷 罷足幾日
好心你條傻鳩啦, 無宣傳下動員咩結果, 你仲唔撚知啊?
散水之後個日少左幾多學生, 定612又自發出現啊屌你老母?
鬼唔知你搞機場佢就仆街咩屌你老母, 你一時三刻點叫到咁多人啊
好心你隻垃圾熱狗狗公收皮啦, 仲黃絲飯民, 動員唔到就收皮啦,覆又唔敢覆, 只係識圍爐互含

夠膽負評唔夠膽覆, 你老母生著你條死傻鳩, 真係慘過俾狗屌啊柒頭
下 唔知點搵俾你
之前TG突然話stop 之後話admin俾popo搞
警記招好似都有提過
唔緊要

樓主嘅言論係好有爭議
但無可否認而家有某一種催勢
似乎只想運動永續而不理最終成效

絕對無否定前線手足嘅所有付出
但無人想見到再有咁多人受傷被捕

眼見機場重要性一再被肯定
但行動po推極唔郁
不免有所懷疑

唔否認可能大家對行動仲有好多疑問所以卻步
或宣傳做得唔夠

不過機場唔夠人其實唔會出啲咩事
詳見今朝一早入去機場嘅手足
Ok
811當晚爆眼咪又係即時動員+文宣
點樣一時三刻叫唔到咁多人啊
今晚動員就即係比人左ban右ban
咁緊係動員唔到啦
聽日就肯撚定搞唔成

咁依家問你一句講晒,未來星期六/日再搞多次機場
你支持定反對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞