幕後大台已經控制哂lihkg、tg風向,防止一切機場行動

1826 回覆
3122 Like 585 Dislike
好心你隻垃圾熱狗狗公收皮啦, 仲黃絲飯民, 動員唔到就收皮啦,覆又唔敢覆, 只係識圍爐互含
算數啦連登已死
咁既垃圾post 成千正評
就當我用身份話人唔好 , 我道歉
但一開波就話人暗起大台, 視前線手足如垃圾就一定唔同意
去機場我絕對支持 , 但絕對唔係聽日, 你宣傳左夠多人知道未, 如果聽日826 荃葵青加去機場分散哂人手 , 到時出事係去機場手足呀
係唔係想有手足去送頭呀
開post冇耐突然係一分鐘內有50負評(由10升至60)
Push
岩呀國師 總之負評就係鬼就係大台呀嘛
你隻垃圾熱狗狗公收皮啦, 仲黃絲飯民, 動員唔到就收皮啦,覆又唔敢覆, 只係識圍爐互含
好似一早plan 左去荃葵青架喎。
如果要一日機場就唔好撞期。
推,機場真係春袋嚟,一定要大大力錫
幫推
同意呀
講嘢要有理據,我感覺到你想切割。
利申葵青撚,已經延遲咗一個禮拜唔想再遲。
“只提及觀塘遊行,導致今早塞機場唔夠人”

點解唔諗下係咪活動安排本身有問題?
我一早知道有塞機場,但7am真係你去埋我個份

現實就係太早既活動係得好少人join
點樣所有野加埋可疑?
我問邊個post可疑

Ok,聽日算數
依家機場group決定9月1-3
文宣準備中
你9月1-3黎唔黎?
唔洗再推呢D post.
兄弟爬山。
好心你隻垃圾熱狗狗公收皮啦, 仲黃絲飯民, 動員唔到就收皮啦,覆又唔敢覆, 只係識圍爐互含

夠膽負評唔夠膽覆, 你老母生著你條死傻鳩, 真係慘過俾狗屌啊
本身係8月24 去機場
但文宣大台話要去觀塘 (刻意唔放機場去schedule,等機場冇咩人知)
結果機場怕搞下午D人會去哂觀塘,咪被迫讓路改成7am
除左因爲係你屋企樓下等左好耐仲有咩理據唔去打大佬先
我唔知樓主係咪熱狗 但你就一定係私怨撚
機場班人早幾日自己都未傾掂數24定25,一路都有人問點解要揀24撞觀塘,之後禮拜四左右原先堆admin取消左,後黎先有7am呢件事

聽日荃葵大大條南北橋,點解咁執著要入機場?
mon左陣tg 睇個勢起碼1/9會搞得成
聽日我諗就迷迷地
聽講826都有人吹雞 連搞3日唔夠人我都有少少淆變成狼來了
其實無大台 點解又拘黎於日程
個運動去得到今日唔係就贏在BE WATER咩 唔好一味叫be water be water
諗下背後個意思

邊度有效就去邊度 邊種打法有效就用邊種
當前公認機場最有效 係咪仲有必要比份日程束縛咗自已

612 721 811
你睇下條撚樣陰啲陰啲咁, 無人推就自己搵啲無屌佢嘅人覆
條撚樣想帶風又無膽, 先狙擊佢條垃圾

麻煩要覆機都用 不推文回覆唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞