幕後大台已經控制哂lihkg、tg風向,防止一切機場行動

1826 回覆
3122 Like 585 Dislike
冇大台 有咩規矩?
點解要跟時間先後決定而唔係應該睇成效
Popo仲要白色恐襲和你塞個搞手
聽日入機場,點確保到1啲冇連登/tg既配合?
唔係幾明點解要夾硬屈反對去機場既人係大台
時序上唔係荃灣個邊既遊行計劃咗先咩
佢有咩問題?
快搞星期六日搞機場啦
樓主風向撚
起底好可疑
不推文回覆
樓主風向撚
起底好可疑
不推文回覆
去荃灣
一向勇武既諗法呢 都係想做啲有衝擊性既畫面出黎俾大家記住件事 keep住個熱度 你問10個9個前線都有依種諗法 好似我地都會諗 如果女義士冇被打中眼 818會唔會有170萬人 812癱唔癱到機場?
樓主風向撚
起底好可疑
不推文回覆
去荃灣
請問樓主有咩問題?
如果你講唔出樓主有咩問題,咁你反而好有問題
全民機場
好心你隻垃圾熱狗狗公收皮啦, 仲黃絲飯民, 動員唔到就收皮啦,覆又唔敢覆, 只係識圍爐互含
Agger
支持去機場 推!
其實好多手足都唔會行分區遊行
今日觀塘都係得萬
個啲唔行分區嘅手足有無諗過入機場呢
818 At least 170萬人
唔計去遊行嘅人 都仲有160萬人丫
唔敢去18區遊行
都敢做機場交通壓力測試掛..

覺得宣傳下就無問題
和理非手足去遊車河
樓主肯覆未?
一開波就屌人大台 , 其次今日有人眼中槍, 聽日就去機場, 宣傳左未, 肯定夠人去可以塞死機場?
機場係最需要多人去地方, 其他地方有示威一定分散人, 到時去左機場手足變左送頭 你賠??
推 機場錫春袋
我作為葵青街坊真係DLLM
已經改左好撚多次,之前次次改我都好同意,唯獨是今次,無端端前一晚叫人聽日入機場係咩玩法?
話唔好送頭個啲完全無說服力,黑警要拉你需要同你分時間地點?機場而家咁,你可能喺條橋都截L左你。
人地荃灣plan咗個係聽日搞
你班機場撚就專登走去撞人時間
上次大埔深水埗東區又撞
今次觀塘同荃灣又想撞
點會唔畀人屌?

樓主肯覆未?
咪就係
本身有行動 機場再重要都唔應該插隊
一來宣傳唔切 二來會削弱原本運動嘅人數 係相當危險
唔係以為出得黎所有都係連登仔呀?

三來問大家一句 係咪癱瘓一日機場就有信心令政府投降先?唔係就咪撚咁心急啦 一句入機場乜準備都唔做
只會令到效果低好多 就算舉牌都要時間準備啦
唔係個個都空手去 空手回架

同埋邊撚度有話唔入呀
欲速則不達呀 呢場抗爭每一步都應該經過深思熟慮
結論 樓主一係無腦 一係拎機場做分化
同前幾日吹風話人鏈搞唔成嘅一樣
大家唔好幫佢推post 當大家夾好共識邊日入機場
我地就機場見 到時所有失敗言論都會不攻自破
今日觀塘有路你走? 如果要截死你,一樣圍住打,入到機場分到你係職員,遊客,普通市民? 機場有開過槍有TG? 今日衝完九龍灣又少幾多個手足,傷幾多個?講機場危險,危險得過出面?有本事港共就機場大屠殺市民,咁就引到你地最鍾意嘅國際譴責!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞