幕後大台已經控制哂lihkg、tg風向,防止一切機場行動

1850 回覆
3144 Like 587 Dislike
認同 機場原意係好 但的確可能會搞到全葵青唔夠人
疊馬最緊要
當然知道係多人就掂 但真係唔能夠預計有幾多人出嚟 更何況當荃灣有福建幫會斬人嘅時候 到時有咩事 要嘅人 就唔只係平時嘅數量
唔係分化
正如何式凝呢D叫人送頭左膠要屌
永續社運幕後大台都要屌
呢場運動冇大台
你想做文宣做咗出嚟多人buy都會有人fw
又或者個idea好多人支持都會有人幫手做文宣
我明你灰心 但唔好咁晦氣先
而家好多人都想搞機場
聽日宣傳唔切一於下星期六啦
唔好用質疑手足嘅態度 個個人意見都好寶貴㗎
五大訴求
缺一不可
光復香港
時代革命
我要真雙普選
贊成機場
但憑你呢句負皮你
樓豬背景可疑
佢地係幾百人既文宣機器
如果你相信一己之力有idea就會有人fw,可以敵得過呢個大台,避免太天真
其實點證明大台係阻止去機場?
我話連登有人想組大台 吹風去機場都得架?
推機場
安全又有意義
機場是命脈
agger
不過班撚樣又會扮睇唔到
你地最大殺手鐧就係機場,其他講咩都假
今日觀塘、黃大仙有人俾狗射中眼中頭係咪人數唔夠所致? 如果唔係既,谷人去葵荃青有用咩?
機場!!
蘋果日報報導左文宣大台有幾百人:

https://hk.lifestyle.appledaily.com/lifestyle/realtime/article/20190801/59882347
同意
至少唔會咁多手足受傷爆眼
條友都on99
On9 post
可以不推回覆
又想分化
自己睇 自己諗

五大訴求,缺一不可
光復香港,時代革命

咁你又唔排隊?

好話唔好聽,明知另一邊又搞遊行,plan好曬,啲人都唔知去你呢邊定去你嗰邊,最後兩頭唔到岸,兩邊都唔夠人,一齊比黑警收皮

我同意搞機場,但係係咪應該跟翻規矩去搞呢?

我唔知你係鬼定咩 , 但你個底真係好撚可疑 , 開呢個POST 就想分化哂唔同意你嘅人
機場一定最有用!
其實第一次塞機場都係一個巴打idea開始
一個post話用粵拼又帶起咗幾日潮流
如果係好idea多人講 你所謂嘅文宣大台都有壓力會幫手做
呢場運動係冇大台
同時每個人都可以係大台
作為手足奉勸你摒棄灰心嘅態度
諗吓點樣正面宣傳自己計劃
相信你有理有節,多人支持自然下星期全部都係宣傳梗塞機場
而實而家大家都係盡力做㗎咋,你咁確信有文宣大台,咁就用你嘅能力令人buy你個行動計劃去打倒個大台啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞