幕後大台已經控制哂lihkg、tg風向,防止一切機場行動

1849 回覆
3144 Like 586 Dislike
唔撚好再推停電啦
依個post咪係大台
兄弟爬山、不割席,不分化、遍地開花
以上俾人一棍打死晒
冇人否定機場係重要,但機場幾時搞都得加上星期日冇貨運航空呢個大春袋
依家仲要出賣埋遊行人仕同搞手,人越多越安全呢個道理咁都唔明,仲要叫人唔好去屈鳩人大台
P牌想正評
前線 同出去遊行既人真係慘
一定身體力行去做自己去做既事
反過黎 比你班冷氣軍師怒屌死蠢你班人一定落地獄
CLS,你call唔到人還call唔到人,乜撚嘢幕後大台
我支持塞機場,但唔該你唔好用呢啲濕鳩標題搞分化
(正視聽 1/9見)癱瘓機場並唔係純和理非文宣,係非主動勇武
https://lih.kg/1502708
幕後大台:文宣組、泛民左膠,既得利益黃絲中產

冇一個會出現係示威現場,全部坐冷氣房睇直播。
都幾肯定開PO 係只識講 永遠唔會出去既人 想靠把口就等人行動
Push
機場!
星期一個個係國泰集會
係要支持
但唔係癱瘓機場,亦都冇可能再係平日重演812,除非發生比爆眼更嚴重嘅事
要癱瘓機場只可以星期六日先夠人力
我地今場運動證明左好多野,
證明左中聯辦治港
證明左警黑合作
證明左武警扮黑警
證明黑警會扮示威者
證明左狗鐵監控直駁狗總
再俾你地證明監控燈柱直駁大陸
仲證明左好多野!
然後呢?沒有然係,證明咁多野做咩?
呢場運動唔係捉錯處,唔係搵得越多就會贏。
場運動根本入左死局,示威者剩係識不停漫無目的咁上街示威,白白犧牲,然後港共就加強打壓。
咁樣係唔會贏架!
只有撃中港共弱點,先有資格同佢平起平坐講數。
只有港共一跪,所有野先有機會平反,要撒監控唔係去發現佢監控,然後推低支燈柱,係要去解決個源頭,否則我地同大陸人有咩分別?
大陸人一樣知中共幾醜惡,但佢地推翻唔到,證明到個政府有幾邪惡係無用架!
明明已經有咁清晰嘅弱點暴露左出黎,
唔去打佢痛處,依然每星期動員去上街,
叫叫口號拍拍手散水就可以,
然後再俾人捉幾十人去審?
經濟唔肯犧牲,時間唔肯犧牲,
旅客都唔可以犧牲。
咁只好犧牲我地年輕一代,犧牲佢地健康,
犧牲佢地健全,最後犧牲佢地性命先滿足?
機場一定要去呀屌 講完又講 講完又講
唔撚好再推停電啦
善用起底功能 btw
睇user name就分到人地係冷氣軍師?勁
好心你隻垃圾熱狗狗公收皮啦, 仲黃絲飯民, 動員唔到就收皮啦,覆又唔敢覆, 只係識圍爐互含
咁人地荃灣都等左好耐
機場排期 9 月 1 啦 ,暫時無活動
正解
等重要定成效重要先
樓主講中我嘅諗法
我好同意

而家好似睇超人咁
一開始放超人死光就搞掂
偏偏留到最後先出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞