幕後大台已經控制哂lihkg、tg風向,防止一切機場行動

1850 回覆
3144 Like 587 Dislike
而家出面封鐵都無得走

不反對通知一樣告你非法集結同暴動
其實觀塘荃灣係成兩個禮拜前排左期
好難突然唔去
襯而家9月schedule未出樓主你應該出去係咁開post同說服人9月每一個禮拜六日都去塞機場

利申:支持塞機場但排左期既活動係一定要去
好認真 機場唔夠人係搞唔到
依家話要轉去機場
得返幾個鐘都唔夠宣傳
到時兩邊唔上唔落咗衰
機場一定要大搞
聽日荃葵青先
機場再搵人plan
唔好隨便轉時間
825荃葵青就荃葵青
下場再算
blocked
唔洗理會
無啦啦同人撞期仲屈人係鬼
on9仔換account啦
冇人認同咪冇人去囉
你可以自己去機場唱今天我
冇人阻你
幕後大台都講得出
唔好扮野分化啦
同意
明明陳帆都提晒水話機場有幾重要

大家係都比風向轉到一再拖延
走啦,又話人送頭
傻仔 唔使玩分化
出得嚟就係手足 冇分勇武同和理非
只要政府回應訴求就係好方法
已經對班戇鳩絕望左
連個濕鳩塞機場谷啲人都仲話要慢慢計劃

計黎計去咪變成今朝咁囉
根本好多仆街港豬都唔明勇武苦心
今日咁多核彈咁多人流血仲無埋隻眼

個個手足都一腔怒火
然後佢叫人慢慢計劃?!
訓醒左 怒火得返七成
訓多一個星期就乜火都無啦

要計劃嘅港豬唔該清醒啲啦
最有行動力嘅唔係你地呢班按部就班撚呀

痴撚線
叫人淨搞貨唔搞客運
聽日咁多人咁嬲,搞鳩港共一日先架嘛

講到啲人今日出左聽日唔會出咁

實情係

聽日無得出嘅人 星期一都唔會出囉!
推 邊有話呢區手足果區手足 明明大家都係香港人
要搞就搞機場
9月1日 ?
理性分析
赤鱲角係香港唯一民用機場
如果赤鱲角死左,要逃亡最近嘅機場就係深圳
上深圳即係自動送中
所以我覺得要三思,或搞得聰明d
星期一同星期六日差幾遠人數

機場要嘅就係人數
並非係分化 而係多一個角度思考 係咪有人專登帶風向
我地今場運動證明左好多野,
證明左中聯辦治港
證明左警黑合作
證明左武警扮黑警
證明黑警會扮示威者
證明左狗鐵監控直駁狗總
再俾你地證明監控燈柱直駁大陸
仲證明左好多野!
然後呢?沒有然係,證明咁多野做咩?
呢場運動唔係捉錯處,唔係搵得越多就會贏。
場運動根本入左死局,示威者剩係識不停漫無目的咁上街示威,白白犧牲,然後港共就加強打壓。
咁樣係唔會贏架!
只有撃中港共弱點,先有資格同佢平起平坐講數。
只有港共一跪,所有野先有機會平反,要撒監控唔係去發現佢監控,然後推低支燈柱,係要去解決個源頭,否則我地同大陸人有咩分別?
大陸人一樣知中共幾醜惡,但佢地推翻唔到,證明到個政府有幾邪惡係無用架!
明明已經有咁清晰嘅弱點暴露左出黎,
唔去打佢痛處,依然每星期動員去上街,
叫叫口號拍拍手散水就可以,
然後再俾人捉幾十人去審?
經濟唔肯犧牲,時間唔肯犧牲,
旅客都唔可以犧牲。
咁只好犧牲我地年輕一代,犧牲佢地健康,
犧牲佢地健全,最後犧牲佢地性命先滿足?
一定要 但唔係聽日
癱瘓?
阻人又唔得、又怕禁制令,幾張fake相散幾萬人走,勇武又唔得,個個捉鬼敢死隊

你竟然用泰國比? 人地見狗就打
是但一個區都有幾萬至10萬人
件事有合理性逼切性 我相信所有手足都會出黎
或者有人可能號召到時間地點 但無人可以阻止抗爭係某個地點發生
東西合擊 7區開花 一樣都搞得成
如果真係多人想去機場既 你屌極都會有人去
去得地區遊行既都係一樣 佢地一樣有自己既想法

話左要兄弟爬山 無大台 邊度黎幕後大台 唔好咁執著啦
攬炒之前咪號召咗幾日後入機場
總之就永遠機場下次
事實係813成班手足比人當condom咁鬧班撚樣想有效果但又唔撚上去離境,坐係入境唔知做乜撚野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞