幕後大台已經控制哂lihkg、tg風向,防止一切機場行動

1850 回覆
3144 Like 587 Dislike
812吹散水
813就話失民意

我仲以為經過散水撚同民意撚吹淡機場之後,大家應該識做添
唔一早動員唔到人咪好似今日/上次咁囉
好心你要人去邊就一早動員啦
你估一般民眾係軍隊咩
我都有fd o係前面...

我都好奇怪點解機場得個一兩次

佢有佢申禁令,我地有我地用其他方法je

香港人最叻係變通嘛
更何況第一日都唔係因為入到機場

係塞到入唔到嘛
push!
講出重點
聽日太趕
算 唔緊要
但星期一
大家冇其他藉口
最撚嬲係講撚到前線好想衝咁
邊個唔想係屋企涼春袋打飛機
屌拿星 個大遊行7月頭就講好左啦
乜撚野大台呀
你想搞機場 係咪應早少少講定呀

無啦啦講咩幕後大台係咩意思
Push
第12攻,攬炒Channel 上線!連環去信英國外相、商會,支援Simon、國泰員工、HSBC!
https://lih.kg/1498555

可以追蹤攬炒巴,起底再㩒右上角
係春袋嘅話就唔好喺度屌嚟屌去,自己做文宣認認真真搞想人順你意就俾啲誠意,出返個tg channel,po吓文宣,自然有人和應
本身班香港人星期日都係預左搞抗爭嘅

仲有一班怕熱怕曬車主
遊行唔會去 但多左塞春袋就會揸車出去
Bonus 喎

比個方向咪一齊做囉
勇武有佢嘅作用
但真係苦肉計嚟
次次都係我地損兵折將
多過對家有損失
星期一係下午開始圍國泰城,攬炒巴都有幫手宣傳
只要夠人
咩都唔駛做 已經癱瘓啦
點解明知個春袋係機場仲要執著係其他地方遊行?
支持爆機場。Book左日子plan咁耐,啲狗米又係做足功課plan好哂。知道春袋係邊,真係要排隊繼續慢慢玩?
push
Agger
佢地都係手足黎嘅

我地圍春袋都係想保護前線手足

[班勇武手足可能一直都去錯地方] 聽朝還眼楂緊政府春袋集會!
https://lih.kg/1501199
好傷心

巴打竟然無follow 攬炒巴

https://lihkg.com/thread/1498555/page/1  (要拉低少少)

佢channel都有有提到

聽日實在太趕
唉而且太多人唔同意
我覺得依家開始推星期一嘅post應該ok
好老實講 文宣資源幾多都好 都會有諗唔到既地方
可能你真係一個禮拜前就諗到要搞機場 但係嗰時冇任何文宣做咗出黎

咁就希望你真係可以一有諗法確實地提出 自己唔識設計唔緊要 開post叫文宣組入黎幫手諗下一齊傾下咁搞好唔好

唔係喺有預定活動既前一日就突然吹大雞話脾氣話有大台
呢個運動冇大台既體現 正正就係你自己都可以諗到冇人諗到既野而係好有效 但係你一定要俾時間人地計畫同消化 希望你明白點解我地咁嬲

香港人可以懶點會唔懶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞