幕後大台已經控制哂lihkg、tg風向,防止一切機場行動

1850 回覆
3144 Like 587 Dislike
Plan呢?
幾點入呀?
點樣入呀?
咩都未撚好 撚好再叫人入囉
依家有話唔入咩
講緊咪撚𠝹走荃葵呀
你又知d人去完荃葵就唔攪春袋?
仲有春袋係唔洗一定要入既 有幾千人塞到條交通都夠做啦
思考下先好無
點會唔上落,你好明顯無做過cargo
幫手推

[跟進智能監控燈柱] 香港Ticktack同 智合工程 的負責人同地址一模一樣
https://lih.kg/dJFNLS
我地今場運動證明左好多野,
證明左中聯辦治港
證明左警黑合作
證明左武警扮黑警
證明黑警會扮示威者
證明左狗鐵監控直駁狗總
再俾你地證明監控燈柱直駁大陸
仲證明左好多野!
然後呢?沒有然係,證明咁多野做咩?
呢場運動唔係捉錯處,唔係搵得越多就會贏。
場運動根本入左死局,示威者剩係識不停漫無目的咁上街示威,白白犧牲,然後港共就加強打壓。
咁樣係唔會贏架!
只有撃中港共弱點,先有資格同佢平起平坐講數。
只有港共一跪,所有野先有機會平反,要撒監控唔係去發現佢監控,然後推低支燈柱,係要去解決個源頭,否則我地同大陸人有咩分別?
大陸人一樣知中共幾醜惡,但佢地推翻唔到,證明到個政府有幾邪惡係無用架!
明明已經有咁清晰嘅弱點暴露左出黎,
唔去打佢痛處,依然每星期動員去上街,
叫叫口號拍拍手散水就可以,
然後再俾人捉幾十人去審?
經濟唔肯犧牲,時間唔肯犧牲,
旅客都唔可以犧牲。
咁只好犧牲我地年輕一代,犧牲佢地健康,
犧牲佢地健全,最後犧牲佢地性命先滿足?
冇人想分化 但係依個post班機場撚講嘢真心難聽wor ching
佢比人拉左,你up得出佢個名
有幾多個手足中槍受傷比人拉你係記得名?
精神勝利法
巴打省省吧 陣間又俾人串埋做冷氣軍師
屌就緊係唔好既

但如果真係有大台俾我一樣咁嬲

巴打們係前面食子彈
大台仲嫌唔夠人咁 推更多人上去

樓主/其他巴打都係唔想大家咁樣食法

食完子彈仲要食棍

我自己就覺得,機場係有大台掂過

但無證據,唯一證據係機場曾經有過糾察(當時無伸不反對)
& 之後出左個澄清po
但全部得口up 無文書記錄等等支持

我自己思疑有人想借機場搭和理非大台
& 如加埋樓主既講法

就係有人見無大台搭,加唔想政府跪低
就唔幫機場宣傳

但呢d就...太陰謀論既
始終文宣點都唔會全部俾人控制哂掛(如有)
星期一聽攬炒巴講 入機場啦
按你邏輯咁永遠有搞手既活動 個搞手比人拉撚埋都係食人血饅頭啦
我地今場運動證明左好多野,
證明左中聯辦治港
證明左警黑合作
證明左武警扮黑警
證明黑警會扮示威者
證明左狗鐵監控直駁狗總
再俾你地證明監控燈柱直駁大陸
仲證明左好多野!
然後呢?沒有然係,證明咁多野做咩?
呢場運動唔係捉錯處,唔係搵得越多就會贏。
場運動根本入左死局,示威者剩係識不停漫無目的咁上街示威,白白犧牲,然後港共就加強打壓。
咁樣係唔會贏架!
只有撃中港共弱點,先有資格同佢平起平坐講數。
只有港共一跪,所有野先有機會平反,要撒監控唔係去發現佢監控,然後推低支燈柱,係要去解決個源頭,否則我地同大陸人有咩分別?
大陸人一樣知中共幾醜惡,但佢地推翻唔到,證明到個政府有幾邪惡係無用架!
明明已經有咁清晰嘅弱點暴露左出黎,
唔去打佢痛處,依然每星期動員去上街,
叫叫口號拍拍手散水就可以,
然後再俾人捉幾十人去審?
經濟唔肯犧牲,時間唔肯犧牲,
旅客都唔可以犧牲。
咁只好犧牲我地年輕一代,犧牲佢地健康,
犧牲佢地健全,最後犧牲佢地性命先滿足?
renew左啦 清

其實機場要入好易ja嘛,你上去買張大陸既機票,一千有找
講撚到成班前線手足好願衝咁屌佢老母臭閪
如果我係航空界我重心淡,之前十八區慢慢排係未發現春袋係邊。
依家明明知道春袋係邊,點解唔錫落去?

啲遊行會讓路比民陣,元朗727都係因為知道輕重重點,而唔係鬥大家搞手背後時間。
Push
Ok 咁我都認為大家同路人
講野係可以斯文理性d 既
大家一人退一步 有理據既就慢慢講
覺得有野要堅持既都慢慢講啦
總之重點係要成功做到野
【無人講 我講】機場=春袋 建議每個禮拜六日都去

https://lih.kg/1502397

【訓撚醒未呀】港共政府 無辦法係機場清場 但 可以 連登分化粉碎呢個活動

https://lih.kg/1467822

今次運動所以非民陣地區遊行都係
人會慣 會麻目
根本冇可能不停靠勇武流血
被捕 警暴黎維持落去

係要end game嫁la
明既
【無人講 我講】機場=春袋 建議每個禮拜六日都去

https://lih.kg/1502397

【訓撚醒未呀】港共政府 無辦法係機場清場 但 可以 連登分化粉碎呢個活動

https://lih.kg/1467822

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞