幕後大台已經控制哂lihkg、tg風向,防止一切機場行動

1850 回覆
3144 Like 587 Dislike
9月1,入機場。
其實大部份鬼放風叫人唔好入機場,記唔記得812散水風吹得幾勁。813就打民意風
push
認真
要入機場建議早啲開始宣傳
早一日半日先話聽日入機場
係好難成事
schedule係幕後文宣大台控制
根據蘋果既報導,佢地有幾百人運作
佢地有能力防止機場活動
我都覺。大家明知春袋
你甩左p先岀聲啦 根本連登要禁埋你地發言
我夠知機場係王牌 我都好撚想塞爆佢客機貨機起唔到機
但呢一場運動唔係向連登臨時熱門推撚到行哂 第二日即刻有成隊人成隊車隊入哂去機場架
更河況聽日真係有活動 人數一定分薄左
再亂咁出王牌出黎 只會變左狼來了
好好地宣傳死線啦 上次條死線跟本出面冇咩人知
又想屈泛民
又來幫保皇狗助選?
Push
p牌負皮唔到個post 擺到明分化,個語氣得佢最啱咁,又咩25號去機場 唔洗文宣? 一叫即到?
一係你就做好啲宣傳 令荃葵青覺得你地既priority高啲 讓比你地囉
宣傳又唔做 突然一句聽日去機場 大家點有信心入呀
仲好意思騎9人個活動叫人讓路
柒頭你問我係咪好威呀嘛
我咪應你囉
你唔覆我我得撚閒理你呀?
我覆樓主個post關你撚事呀?
為左警告港共政府唔好再射頭

你傷我手足
我揸你春袋

明未

聽日唔係騎劫
係保護手足呀!

次次射頭射眼
我地就圍鳩佢
咁警犬先會識收斂

我地個個都驚受傷
點解唔比大家保護返勇武一次?

[班勇武手足可能一直都去錯地方] 聽朝還眼楂緊政府春袋集會!
https://lih.kg/1501199
首先 即贏都係想像 我都希望係咁
但聽日約好曬荃灣 係都出左去先
到時個遊行 準備開始又 好行成點都好
先再呼籲大家一齊轉場囉
你依家係到標籤聽日唔去機場就係鬼咁
根本就係分化
目前檔期826預左入國泰城, 91 92 97 98都冇活動, 想件事做得成不如早早文宣
反正嗰日出灣仔跑得慢9成送頭
和理飛塞定機場等領導走唔到
或者領導收到風過澳門或者搭膠鐵走俾到麻煩佢哋都好
睇黎你好緊張你D區選選票
我係負評你分化
我係和理非,我撐和你塞
機場就一定需要入架喇 但既然有plan左葵青聽日遊就唔好騎劫住先啦 我知大家都好心急好想快啲贏 但都要顧及大家既感受同情緒架 一齊贏呀好無? 做多啲文宣揀個日子全世界一齊入機場啦
手足已經唔多 記者都唔知跟邊到
我地要集中 一日一個地方
無撚錯都唔撚明點解又倒退返18區大遊行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞